logo
verhuisbedrijf achtergrond
Zoek verhuisbedrijf voorZoek verhuisbedrijf in plaats BijzonderhedenStraal
Zoek bedrijf voorPlaats+
Home > Noord-Brabant > Lage Mierde


Overzicht verhuizers in Lage Mierde

 
 
Verhuisbedrijf
Plaats
01

Kramer verhuizers
Kloosterstraat 26, Lage mierde
Tel: 013-5091227

 Lage mierde
(+1km)

01

Extra informatie:
Van harte welkom bij ons bedrijf. Kort maar krachtig willen wij u een indruk geven wat wij u te bieden hebben op het gebied van verhuizingen. Kramer Verhuizingen is een klein, degelijk verhuisbedrijf en al jarenlang een begrip in de regio De Kempen-Tilburg-Eindhoven. Met Kramer Verhuizingen kiest u voor een relatie waar u op kunt bouwen. Jarenlange ervaring en persoonlijke benadering, garandeert betrouwbaarheid en een vlekkeloze verhuizing in een gemoedelijke sfeer.

02

Kramer verhuizingen
Kloosterstraat 26, Lage mierde
Tel: 013-5091227

 Lage mierde
(+1km)

02

03

Van Hoof Internationale Verhuizingen B.V.
Actief in Lage Mierde
Tel: 0653139640
Jaren werkzaam: 11 jaar
1
werknemer

 Esbeek
(+7km)

03

Extra informatie:
Van Hoof Internationale Verhuizingen B.V. is een bedrijf dat gevestigd is aan Oude Trambaan 22 in de plaats Esbeek. Het bedrijf is 11 jaar geleden opgericht als een besloten vennootschap. Momenteel is er 1 persoon werkzaam in het bedrijf. De officiële sector omschrijving is vervoer en opslag en de activiteiten van het bedrijf vallen onder verhuisvervoer.

04

DGJ Movements
Actief in Lage Mierde
Maanden werkzaam: 3 maand
1
werknemer

 Veldhoven
(+16km)

04

Extra informatie:
DGJ Movements is actief sinds 15 maart 2024 en heeft momenteel 1 werknemer in dienst. Het bedrijf staat ingescheven bij de kamer van koophandel onder sbi-code 4942. Deze code staat voor "Verhuisvervoer". De sector waarin DGJ Movements valt is Vervoer en opslag en de rechtsvorm is een eenmanszaak. De activiteiten worden omschreven als: Industrieel verhuizen.

Plaatsen in de buurt

×