logo
verhuisbedrijf achtergrond
Zoek verhuisbedrijf voorZoek verhuisbedrijf in plaats BijzonderhedenStraal
Zoek bedrijf voorPlaats+
Home > Utrecht > Driebergen-Rijsenburg


Overzicht verhuizers in Driebergen-Rijsenburg

 
 
Verhuisbedrijf
Plaats
01

Wernken de Jong Verhuizingen
Hendrikshof 3, Driebergen-rijsenburg
Tel: 06-54720928

 Driebergen-rijsenburg
(+1km)

01

Extra informatie:
Wernken De Haan Verhuizingen uit IJsselstein is gespecialiseerd in verhuizingen van deur tot deur in Nederland. Tevens zijn wij gespecialiseerd in standaard en moeilijke piano- en vleugeltransporten. Kijkt u gerust eens rond bij onze foto reportages. Voor meer informatie kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

02

Vermeulen Verhuis & Transport Houten B.V.
Arnhemse Bovenweg 58, Driebergen-rijsenburg
Tel: 0343520444
Jaren werkzaam: 40 jaar
1
werknemer

 Driebergen-rijsenburg
(+2km)

02

Extra informatie:
Vermeulen Verhuis & Transport Houten B.V. is een bedrijf dat gevestigd is aan Arnhemse Bovenweg 58 in de plaats Driebergen-Rijsenburg. Het bedrijf is 40 jaar geleden opgericht als een besloten vennootschap. Momenteel is er 1 persoon werkzaam in het bedrijf. De officiële sector omschrijving is vervoer en opslag en de activiteiten van het bedrijf vallen onder verhuisvervoer.

03

M.J. van Brenen & Zn. B.V.
Actief in Driebergen-Rijsenburg
Tel: 0343-412321
Jaren werkzaam: 96 jaar
18
werknemers

 Doorn
(+3km)

03

Extra informatie:
Bij M J van Brenen & Zn BV Erkende Verhuizers uit Doorn wordt uw verhuizing compleet verzorgd en tot in de puntjes geregeld. U kunt bij ons terecht voor: De verhuizing van uw woonhuis of werkplek De verhuizing van uw woonhuis brengt de nodige romslomp met zich mee. Naast het echte 'verhuizen' moet ook de organisatie erachter goed georganiseerd zijn. Daarom wordt het voor u een stuk makkelijker als het goed en degelijk verzorgd wordt door Van Brenen erkende verhuizers in Doorn.

04

B&O Verhuisservice
Actief in Driebergen-Rijsenburg
Tel: 0343 7555 14

 Zeist
(+5km)

04

Extra informatie:
Over ons: B&O Verhuisservice B.V. de verhuizer in Utrecht en omgeving, heeft jarenlange ervaring in verhuizingen. Wij bieden voor zowel zakelijke als particuliere klanten de beste verhuis oplossingen. Ons uitgangspunt is kwaliteit. Wij werken met gediplomeerde verhuisservice en een strakke planning die wij met u afstemmen. Als verhuisservice hebben wij de materialen en de ervaring in huis om met de grootste zorgvuldigheid te verhuizen.

05

MHB Services
Actief in Driebergen-Rijsenburg
Jaren werkzaam: 3 jaar
1
werknemer

 Zeist
(+3km)

05

Extra informatie:
Afslepen van auto's en verzorgen van verhuizingen.

Plaatsen in de buurt

×