logo
verhuisbedrijf achtergrond
Zoek verhuisbedrijf voorZoek verhuisbedrijf in plaats BijzonderhedenStraal
Zoek bedrijf voorPlaats+
Home > Utrecht > Baarn


Overzicht verhuizers in Baarn

 
 
Verhuisbedrijf
Plaats
01

G J Rigter & Co Verhuizers
Hermesweg 16, Baarn
Tel: 035-5412818
Jaren werkzaam: 17 jaar
8
werknemers

 Baarn
(+3km)

01

Certificering / branche organisatie:
OEV + TLN :Via Norm FEDEMAC

Extra informatie:
G J Rigter & Co Verhuizers te Baarn verhuist dagelijks particulieren en bedrijfsinboedels. Professioneel met eigen mensen en materiaal. In binnen en buitenland. Vrijblijvende offerte vooraf. Volledig verzekerd conform condities erkende verhuizers en Fedemac. Trots durven wij te zeggen over onze dienstverlening: Nooit duurder wel altijd beter.

02

Capiton Total Care verhuizers
Hermesweg 5, Baarn
Tel: 035 5414912

 Baarn
(+3km)

02

03

Gerust Geregeld Verhuisservice
Amsterdamsestraatweg 15, Baarn
Tel: 06-17171499
Jaren werkzaam: 12 jaar
1
werknemer

 Baarn
(+3km)

03

Extra informatie:
Verhuisservice Wij helpen u bij het organiseren van uw verhuizing, dan kan met u samen of Gerust Geregeld neemt het regelen van uw verhuizing van u over. Dan wordt, in overleg met u, alles voor u geregeld en hoeft u praktisch niets te doen. Iedere beslissing over uw verhuizing nemen we samen, eventueel in overleg met uw kinderen of familieleden.

04

RK Verhuisservice
Essenlaan 13, Baarn
Jaren werkzaam: 2 jaar
1
werknemer

 Baarn
(+1km)

04

Extra informatie:
RK Verhuisservice staat ingescheven bij de KvK als eenmanszaak en is actief in de sector vervoer en opslag. RK Verhuisservice omschrijft zichzelf als particuliere verhuizingen. piano verhuizingen. Ontruiming van woningen. Leveren en verwijderen op etage van witgoed en meubels. Kantoorverhuizingen. De SBI omschrijving geeft de indeling van activiteiten weer, waar dit bedrijf zich mee bezig houdt.

05

MWRT Dienstverlening
Oosterstraat 227, Baarn
Jaren werkzaam: 1 jaar
1
werknemer

 Baarn
(+2km)

05

Extra informatie:
MWRT Dienstverlening staat ingescheven bij de KvK als eenmanszaak en is actief in de sector vervoer en opslag. MWRT Dienstverlening omschrijft zichzelf als verhuizen. Koerier. De SBI omschrijving geeft de indeling van activiteiten weer, waar dit bedrijf zich mee bezig houdt. De omschrijving die hoort bij dit bedrijf is verhuisvervoer.

06

BuildYourFit
Sparrenlaan 11, Baarn
Jaren werkzaam: 1 jaar
1
werknemer

 Baarn
(+1km)

06

Extra informatie:
Verhuizen en plaatsen van inboedels. Op en afbouw/ondersteuning van evenementen.

07

Nilda Cleaning
Hermesweg 4, Baarn
Jaren werkzaam: 12 jaar
1
werknemer

 Baarn
(+3km)

07

Extra informatie:
Nilda Cleaning staat ingescheven bij de KvK als eenmanszaak en is actief in de sector verhuur van roerende goederen en overige zakelijke dienstverlening. Nilda Cleaning omschrijft zichzelf als schoonmaakbedrijf, het verzorgen van catering en verhuizingen. De SBI omschrijving geeft de indeling van activiteiten weer, waar dit bedrijf zich mee bezig houdt.

08

HP verhuizers
Actief in Baarn
Tel: 035-6032907
Jaren werkzaam: 18 jaar
1
werknemer

 Soest
(+4km)

08

Extra informatie:
Er komen altijd veel verschillende en vaak onverwachte zaken kijken bij het correct uitvoeren van een verhuizing; daar zijn wij ons als verhuisservice uit Soest als geen ander van bewust. Onze kennis van zaken en ervaring verzekeren u echter van een soepel verloop van uw particuliere of zakelijke verhuizing. HP verhuizers uit Soest is een veelzijdige verhuisservice te Soest die door heel Nederland actief is.

Plaatsen in de buurt

×