logo
verhuisbedrijf achtergrond
Zoek verhuisbedrijf voorZoek verhuisbedrijf in plaats BijzonderhedenStraal
Zoek bedrijf voorPlaats+
Home > Noord-Holland > Naarden


Overzicht verhuizers in Naarden

 
 
Verhuisbedrijf
Plaats
01

Stoebo verhuizers
Kobaltstraat 9, Naarden
Tel: 035-6941640
Jaren werkzaam: 83 jaar
4
werknemers

 Naarden
(+2km)

01

Certificering / branche organisatie:
erkende verhuizers TLN

Extra informatie:
Stoebo verhuizers te Naarden is een familiebedrijf wat opgericht is in 1940. Wij doen zowel nationale als internationale verhuizingen. Ook antiekvervoer en pianotransport behoren tot de mogelijkheden Onze auto's zijn luchtgeveerd en de laadruimte is te verwarmen tot 25 graden celcius. Stoebo verhuizingen te Naarden heeft de beschikking over een opslag van 10 m³ in een moderne verwarmde en beveiligde bedrijfshal.

02

Rutger Cruijs
St. Annastraat 22, Naarden
Maanden werkzaam: 11 maand
1
werknemer

 Naarden
(+1km)

02

Extra informatie:
Rutger Cruijs is actief sinds 2 juni 2023 en heeft momenteel 1 werknemer in dienst. Het bedrijf staat ingescheven bij de kamer van koophandel onder sbi-code 5621. Deze code staat voor "Eventcatering". De sector waarin Rutger Cruijs valt is Logies-, maaltijd- en drankverstrekking en de rechtsvorm is een eenmanszaak.

03

TheGreenGuru
Mackaylaan 6, Naarden
Jaren werkzaam: 1 jaar
1
werknemer

 Naarden
(+1km)

03

Extra informatie:
Ontwerp en productie van duurzame kleding, koeriersdiensten en bouwwerkzaamheden. Verhuisvervoer.

04

Van Leeuwen Verhuizingen b.v.
Actief in Naarden
Tel: 0356563517
Jaren werkzaam: 35 jaar
8
werknemers

 Ankeveen
(+5km)

04

Extra informatie:
Verhuishulp Er zijn voldoende redenen waarom u uw verhuizing deels wilt zelf verzorgen. Maar wat altijd als vervelend wordt ervaren, is het verhuizen van bijv. wasmachines, piano’s, banken en andere zware en grote meubelstukken. In zulke gevallen kunt u gebruik maken van onze "verhuishulp". U kunt ons op basis van nacalculatie inhuren. U maakt dan gebruik van onze generatie’s lange ervaring met profesioneel materiaal en u betaalt enkel de werkelijke tijd die uw verhuizing in beslag neemt.

05

Easymoving
Actief in Naarden
Tel: 0854853580

 Ankeveen
(+5km)

05

Extra informatie:
Wie zijn wij ? Easy Moving is het verhuisbedrijf waarmee u veilig en goedkoop kunt verhuizen. Wij zijn uw betrouwbare verhuispartner. Met een paar klikken regelt u uw complete verhuizing via onze online tool. Over Easy Moving Wij zijn een verhuishulp met landelijke dekking. We zijn altijd binnen een half uur bij u vanaf onze standplaats. U mag als u ons inschakelt een vlekkeloze verhuizing verwachten.

Plaatsen in de buurt

×