logo
verhuisbedrijf achtergrond
Zoek verhuisbedrijf voorZoek verhuisbedrijf in plaats BijzonderhedenStraal
Zoek bedrijf voorPlaats+
Home > Utrecht > Soest


Overzicht verhuizers in Soest

 
 
Verhuisbedrijf
Plaats
01

HP verhuizers
Chalonhof 116 C, Soest
Tel: 035-6032907
Jaren werkzaam: 18 jaar
1
werknemer

 Soest
(+2km)

01

Extra informatie:
Er komen altijd veel verschillende en vaak onverwachte zaken kijken bij het correct uitvoeren van een verhuizing; daar zijn wij ons als verhuisservice uit Soest als geen ander van bewust. Onze kennis van zaken en ervaring verzekeren u echter van een soepel verloop van uw particuliere of zakelijke verhuizing. HP verhuizers uit Soest is een veelzijdige verhuisservice te Soest die door heel Nederland actief is.

02

Bunk verhuizingen
Koningsweg 24A, Soest
Tel: 0800-0200518

 Soest
(+1km)

02

Extra informatie:
Verhuizer Amersfoort Bunk verhuizingen 'De verhuizer van Amersfoort' Wist u dat "verhuizen" al jaren in de stress top 5 staat genoteerd? Niet z verwonderlijk dus dat veel mensen als een berg tegen hun verhuizing opzien. Bunk begrijpt dat als geen ander. Al meer dan 80 jaar zorgen de medewerkers van Bunk voor een plezierige en vlekkeloze verhuizing. Met begrip voor de impact die een verhuizing kan hebben.

03

Uw Verhuizer
Clauslaan 6, Soest

 Soest
(+2km)

03

04

Van Buuren verhuizers
Weteringpad 2 E, Soest
Tel: 0800-0223191
Jaren werkzaam: 99 jaar
13
werknemers

 Soest
(+2km)

04

Extra informatie:
Sinds de oprichting is Van Buuren verhuizers B.V. uit Soest uitgegroeid tot een solide onderneming met modern materieel en gekwalificeerd en gemotiveerd personeel. Vanuit onze centrale lokatie in Nederland verzorgen wij verhuizingen voor particulieren en bedrijven. Als u ruimtegebrek heeft of (kostbare) spullen tijdelijk veilig wilt opslaan, kunt u ruimte huren in onze moderne opslagruimte.

05

Van ’t Net verhuisgroep
Weteringpad 2-E, Soest
Tel: (035) 6012628
Jaren werkzaam: 99 jaar
13
werknemers

 Soest
(+2km)

05

Extra informatie:
Van ’t Net verhuisgroep Van ’t Net Verhuizingen vormt samen met Dijkstra Transport & Verhuizingen, Van Buuren Verhuizingen en Bunk Verhuizingen de Van ’t Net verhuisgroep. Onze oprichter Aart van ’t Net sr. begon in 1914 als transporteur van bier en meel, inmiddels is het familiebedrijf uitgegroeid tot een innovatief logistiek bedrijf waar tientallen medewerkers hun tweede thuis vinden en diverse klanten op bouwen en vertrouwen.

06

Dijkstra Verhuizingen
Weteringpad 2 E, Soest
Tel: 035 - 621 4040

 Soest
(+2km)

06

Extra informatie:
Dijkstra Transport Verhuizingen Dijkstra Verhuizingen is al sinds 1928 in ‘t Gooi en omstreken en met name Hilversum dé naam voor particuliere en zakelijke verhuizingen. Wij verhuizen niet alleen binnen ‘t Gooi of binnen Nederland. We hebben ook veel ervaring met verhuizingen naar het buitenland.

07

Ruttenberg Woningontruiming
Klaarwaterweg 13, Soest
Tel: 0614066871
Jaren werkzaam: 7 jaar
1
werknemer

 Soest
(+1km)

07

Extra informatie:
Ruttenberg Woningontruiming Erkend ontruimer voor heel Nederland Woningontruiming Ruttenberg is uw partner bij het vakkundig opleveren van uw huis - of bedrijfsruimte. Tevens voor verhuizingen bent u ook bij ons op het juiste adres. Ruttenberg Woningontruiming & Verhuizingen Wellicht kijkt u op tegen het ontruimen van een woning of bedrijf. Heel begrijpelijk want het is intensief werk om alles bezemschoon en conform de wensen van u en/of van uw verhuurder op te leveren.

08

Woningontruiming Zwartblok
Hannie Schafthof 9, Soest

 Soest
(+1km)

08

09

BVD Multidiensten
Schaepmanstraat 45, Soest
Jaren werkzaam: 1 jaar
1
werknemer

 Soest
(+2km)

09

Extra informatie:
BVD Multidiensten is een bedrijf dat gevestigd is aan Schaepmanstraat 45 in de plaats Soest. Het bedrijf is 1 jaar geleden opgericht als een eenmanszaak. Momenteel is er 1 persoon werkzaam in het bedrijf. De officiële sector omschrijving is verhuur van roerende goederen en overige zakelijke dienstverlening en de activiteiten van het bedrijf vallen onder overige zakelijke dienstverlening (rest).

10

J. Van Dorresteijn Transport en verhuizingen
Weteringpad 74, Soest
Jaren werkzaam: 11 jaar
1
werknemer

 Soest
(+2km)

10

Extra informatie:
J. Van Dorresteijn Transport en verhuizingen staat ingescheven bij de KvK als eenmanszaak en is actief in de sector vervoer en opslag. J. Van Dorresteijn Transport en verhuizingen omschrijft zichzelf als verhuur aan bedrijven/particulieren voor alle voorkomende werkzaamheden en verhuiswerkzaamheden. De SBI omschrijving geeft de indeling van activiteiten weer, waar dit bedrijf zich mee bezig houdt.

11

Rayan Janaat
Johannes Poststraat 54, Soest
Jaren werkzaam: 6 jaar
1
werknemer

 Soest
(+1km)

11

Extra informatie:
Rayan Janaat staat ingescheven bij de KvK als eenmanszaak en is actief in de sector vervoer en opslag. Rayan Janaat omschrijft zichzelf als verhuisbedrijf en koerier. De SBI omschrijving geeft de indeling van activiteiten weer, waar dit bedrijf zich mee bezig houdt. De omschrijving die hoort bij dit bedrijf is koeriers.

12

De Kluskoning
Hobbemalaan 58, Soest
Jaren werkzaam: 2 jaar
1
werknemer

 Soest
(+1km)

12

Extra informatie:
De Kluskoning is een bedrijf dat gevestigd is aan Hobbemalaan 58 in de plaats Soest. Het bedrijf is 2 jaar geleden opgericht als een eenmanszaak. Momenteel is er 1 persoon werkzaam in het bedrijf. De officiële sector omschrijving is bouwnijverheid en de activiteiten van het bedrijf vallen onder bouwtimmeren.

13

Quickservice 24 Dienstverlening
Disselboom 57, Soest
Jaren werkzaam: 4 jaar
1
werknemer

 Soest
(+2km)

13

Extra informatie:
Quickservice 24 Dienstverlening is actief sinds 4 oktober 2019 en heeft momenteel 1 werknemer in dienst. Het bedrijf staat ingescheven bij de kamer van koophandel onder sbi-code 5621. Deze code staat voor "Eventcatering". De sector waarin Quickservice 24 Dienstverlening valt is Logies-, maaltijd- en drankverstrekking en de rechtsvorm is een eenmanszaak.

14

D. Trans De Bilt
Irenelaan 23, Soest
Jaren werkzaam: 37 jaar
1
werknemer

 Soest
(+2km)

14

Extra informatie:
D. Trans De Bilt is actief sinds 1 januari 1987 en heeft momenteel 1 werknemer in dienst. Het bedrijf staat ingescheven bij de kamer van koophandel onder sbi-code 4942. Deze code staat voor "Verhuisvervoer". De sector waarin D. Trans De Bilt valt is Vervoer en opslag en de rechtsvorm is een eenmanszaak.

Plaatsen in de buurt

×