logo
verhuisbedrijf achtergrond
Zoek verhuisbedrijf voorZoek verhuisbedrijf in plaats BijzonderhedenStraal
Zoek bedrijf voorPlaats+
Home > Noord-Holland > Laren (NH)


Overzicht verhuizers in Laren (NH)

 
 
Verhuisbedrijf
Plaats
01

Orange movers
Eemnesserweg 3A, Laren
Tel: 085 06 05 833
Jaren werkzaam: 4 jaar
1
werknemer

 Laren
(+1km)

01

Extra informatie:
Wij zijn premium en betaalbaar. Wij zijn verhuizers. Onze missie Jij bent onze klant. Efficient, veilig, schadevrij en een hoge mate van service, betrouwbaarheid en anonimiteit. Wij zijn verhuizers, vakkundig, efficiënt, premium, betaalbaar. Wil je een verhuizer op niveau? Een die begrijpt dat je niet elke dag je gehele bezit verhuist. Vreemde mensen in huis, maar toch discreet, persoonlijk, en betrouwbaar.

02

Pro-moving
De Veenen 17, Laren

 Laren
(+1km)

02

Extra informatie:
Verhuisklussen bij verhuizers (niet het vervoeren van de spullen) Onderhoud, klussen, bouwen, verhuizen van instelling, bedrijf, particulier In- en verkoop van ongeregelde goederen. Verhuizen van inboedel en meubels, inpakken/verpakken meubels voor verhuizing. Opslag van verhuisgoed en meubels.

03

G J Rigter & Co Verhuizers
Actief in Laren (NH)
Tel: 035-5412818
Jaren werkzaam: 17 jaar
8
werknemers

 Baarn
(+5km)

03

Certificering / branche organisatie:
OEV + TLN :Via Norm FEDEMAC

Extra informatie:
G J Rigter & Co Verhuizers te Baarn verhuist dagelijks particulieren en bedrijfsinboedels. Professioneel met eigen mensen en materiaal. In binnen en buitenland. Vrijblijvende offerte vooraf. Volledig verzekerd conform condities erkende verhuizers en Fedemac. Trots durven wij te zeggen over onze dienstverlening: Nooit duurder wel altijd beter.

04

Ab Faas verhuizers
Actief in Laren (NH)
Tel: 035-5338257
Jaren werkzaam: 14 jaar
1
werknemer

 Hilversum
(+5km)

04

Extra informatie:
Ab Faas verhuizingen Wij willen u graag kennis laten maken met onze speciale mogelijkheden en diensten voor verhuizingen, woningontruiming en/of opslag. Wij verzorgen verhuizingen voor bedrijven, particulieren, én hebben speciale aandacht voor senioren. Wij bieden hen een vertrouwde, helpende hand bij de praktische afwikkeling van een verhuizing naar een zorgcentrum.

05

Capiton Total Care verhuizers
Actief in Laren (NH)
Tel: 035 5414912

 Baarn
(+5km)

05

06

Transport Care B.V.
Actief in Laren (NH)
Jaren werkzaam: 4 jaar
1
werknemer

 Hilversum
(+5km)

06

Extra informatie:
Transport Care B.V. is een bedrijf dat gevestigd is aan Professor Kochstraat 51 in de plaats Hilversum. Het bedrijf is 4 jaar geleden opgericht als een besloten vennootschap. Momenteel is er 1 persoon werkzaam in het bedrijf. De officiële sector omschrijving is vervoer en opslag en de activiteiten van het bedrijf vallen onder verhuisvervoer.

Plaatsen in de buurt

×