logo
verhuisbedrijf achtergrond
Zoek verhuisbedrijf voorZoek verhuisbedrijf in plaats BijzonderhedenStraal
Zoek bedrijf voorPlaats+
Home > Noord-Holland > Huizen


Overzicht verhuizers in Huizen

 
 
Verhuisbedrijf
Plaats
01

Schaap & van Dijk Verhuizingen
Nijverheidsweg 24a, Huizen
Tel: 035 2091367

 Huizen
(+1km)

01

Extra informatie:
Verhuisbedrijf Schaap & van Dijk verhuizingen Welkom bij Schaap & van Dijk Verhuizingen. Wij zijn specialist in verhuizingen en inboedelopslag. Ook voor andere verhuisdiensten zoals piano/vleugeltransport bent u bij ons aan het juiste adres. Wij werken vooral voor particulieren maar ook voor bedrijven. Efficiënt, zonder schade en op tijd …. zoals het hoort. En altijd netjes en met respect voor uw eigendommen en uw woonomgeving.

02

Obelix Verhuizingen
Ambachtsweg 53 d, Huizen
Tel: 035 772 42 17
Jaren werkzaam: 14 jaar
1
werknemer

 Huizen
(+2km)

02

Extra informatie:
Obelix Verhuizingen Hilversum Obelix Verhuizingen uit Hilversum heeft 20 jaar ervaring in nationale en internationale verhuizingen. -Gespecialiseerd in betaalbare verhuizingen voor particulieren en kleine bedrijven. -Wij verhuizen door heel Nederland. -Grote verhuizing of kleine verhuizing van 1 kuub, geen probleem. -100% klanttevredenheid, wij gaan door tot u tevreden bent. Lees onze beoordelingen >> -Vakkundig vervoeren van goederen vereist Obelix Verhuizingen.

03

All Services Tyfoon
Havenstraat 70, Huizen
Jaren werkzaam: 36 jaar
3
werknemers

 Huizen
(+1km)

03

Extra informatie:
All Services Tyfoon is een bedrijf dat gevestigd is aan Havenstraat 70 in de plaats Huizen. Het bedrijf is 36 jaar geleden opgericht als een vennootschap onder firma. Momenteel zijn er 3 personen werkzaam bij All Services Tyfoon. De officiële sector omschrijving is vervoer en opslag en de activiteiten van het bedrijf vallen onder goederenvervoer over de weg (geen verhuizingen).

04

De Bever Verhuisservice
Bovenmaatweg 25, Huizen

 Huizen
(+2km)

04

05

Huizer Verhuisservice
Want 24, Huizen
Tel: 0655132630
Jaren werkzaam: 18 jaar
1
werknemer

 Huizen
(+2km)

05

Extra informatie:
Huizer Verhuisservice is een bedrijf dat gevestigd is aan Want 24 in de plaats Huizen. Het bedrijf is 18 jaar geleden opgericht als een eenmanszaak. Momenteel is er 1 persoon werkzaam in het bedrijf. De officiële sector omschrijving is vervoer en opslag en de activiteiten van het bedrijf vallen onder verhuisvervoer.

06

All-in
Antennestraat 2, Huizen
Jaren werkzaam: 18 jaar
2
werknemers

 Huizen
(+1km)

06

Extra informatie:
All-in staat ingescheven bij de KvK als vennootschap onder firma en is actief in de sector vervoer en opslag. All-in omschrijft zichzelf als verhuizen van senioren Opslag en vervoer Tevens klussen die voortkomen uit de verhuizing. De SBI omschrijving geeft de indeling van activiteiten weer, waar dit bedrijf zich mee bezig houdt.

07

J.V. Verhuis Service
Eek 60, Huizen
Jaren werkzaam: 5 jaar
1
werknemer

 Huizen
(+2km)

07

Extra informatie:
J.V. Verhuis Service is actief sinds 1 januari 2019 en heeft momenteel 1 werknemer in dienst. Het bedrijf staat ingescheven bij de kamer van koophandel onder sbi-code 4942. Deze code staat voor "Verhuisvervoer". De sector waarin J.V. Verhuis Service valt is Vervoer en opslag en de rechtsvorm is een eenmanszaak.

08

Henri-Verhuisservice
Eek 22, Huizen
Jaren werkzaam: 1 jaar
1
werknemer

 Huizen
(+2km)

08

Extra informatie:
Henri-Verhuisservice staat ingescheven bij de KvK als eenmanszaak en is actief in de sector vervoer en opslag. Henri-Verhuisservice omschrijft zichzelf als verhuis werkzaamheden en overig goederenvervoer. Het uitvoeren van taxaties voor de verhuisbranche. De SBI omschrijving geeft de indeling van activiteiten weer, waar dit bedrijf zich mee bezig houdt.

09

Peter Ahrens Transport
De Geldersman 17, Huizen

 Huizen
(+2km)

09

Extra informatie:
Verhuis- en transportbedrijf. Uitlenen van personeel.

10

Verhuisservice Alex
Delta 34, Huizen

 Huizen
(+1km)

10

11

MOOVINON
Stobbe 81, Huizen
Maanden werkzaam: 6 maand
1
werknemer

 Huizen
(+2km)

11

Extra informatie:
MOOVINON is actief sinds 1 november 2023 en heeft momenteel 1 werknemer in dienst. Het bedrijf staat ingescheven bij de kamer van koophandel onder sbi-code 4942. Deze code staat voor "Verhuisvervoer". De sector waarin MOOVINON valt is Vervoer en opslag en de rechtsvorm is een eenmanszaak. De activiteiten worden omschreven als: Ontruiming, verhuizingen, schoonmaak, schilderen en andere werkzaamhede

Plaatsen in de buurt

×