logo
verhuisbedrijf achtergrond
Zoek verhuisbedrijf voorZoek verhuisbedrijf in plaats BijzonderhedenStraal
Zoek bedrijf voorPlaats+
Home > Utrecht > De Meern


Overzicht verhuizers in De Meern

 
 
Verhuisbedrijf
Plaats
01

W van Haarlem verhuizers
Damzigt 1, De meern
Tel: 030-6662212
Jaren werkzaam: 31 jaar
9
werknemers

 De meern
(+2km)

01

Extra informatie:
W van Haarlem verhuizers uit De Meern Uw verhuisdag is niet alleen spannend omdat u naar een nieuw huis of zelfs een ander land gaat maar ook omdat uw inboedel meegaat. Alles moet op tijd mee en niets mag zoek raken. De meeste tijd, moeite en spanning gaan in de voorbereiding zitten. Als u die fase zou kunnen overslaan… Want verhuizen doet u niet iedere dag, maar wij wel.

02

Mondial VSN Verhuizingen
Molensteijn 35, De meern
Tel: 030-7400800
Jaren werkzaam: 8 jaar
23
werknemers

 De meern
(+2km)

02

Extra informatie:
Erkend verhuisbedrijf Wij zijn de vriendelijkste verhuizer uit de regio Utrecht Mondial VSN Verhuizingen is een toonaangevende speler op het gebied van particuliere- en zakelijke verhuizingen, inboedelopslag en facilitaire diensten. Aanbod van de verhuisdiensten Mondial VSN verhuizingen wordt gevormd door onze verhuizers, voormannen, administratie, planning en management. Kwaliteit en flexibiliteit zijn de kernwaarden van ons verhuisbedrijf.

03

Vakschilder.nu
Marelaan 58, De meern
Jaren werkzaam: 7 jaar
2
werknemers

 De meern
(+1km)

03

Extra informatie:
Vakschilder.nu staat ingescheven bij de KvK als eenmanszaak en is actief in de sector bouwnijverheid. Vakschilder.nu omschrijft zichzelf als studenten klus / verhuis bedrijf. De SBI omschrijving geeft de indeling van activiteiten weer, waar dit bedrijf zich mee bezig houdt. De omschrijving die hoort bij dit bedrijf zijn algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

04

John de Bie
Marketentsterlaan 24, De meern
Jaren werkzaam: 17 jaar
1
werknemer

 De meern
(+1km)

04

Extra informatie:
Verzorgen van ontruimingen alsmede verhuizingen.

05

A12 Logistiek
Beefland 2, De meern
Jaren werkzaam: 6 jaar
1
werknemer

 De meern
(+2km)

05

Extra informatie:
A12 Logistiek staat ingescheven bij de KvK als eenmanszaak en is actief in de sector vervoer en opslag. A12 Logistiek omschrijft zichzelf als transport en logistiek. Autotransport en berging. Verhuizing en opslag. De SBI omschrijving geeft de indeling van activiteiten weer, waar dit bedrijf zich mee bezig houdt.

06

E.J. van der Poel Dienstverlening
Mereveldlaan 18, De meern
Jaren werkzaam: 4 jaar
1
werknemer

 De meern
(+1km)

06

Extra informatie:
E.J. van der Poel Dienstverlening is actief sinds 6 mei 2020 en heeft momenteel 1 werknemer in dienst. Het bedrijf staat ingescheven bij de kamer van koophandel onder sbi-code 4942. Deze code staat voor "Verhuisvervoer". De sector waarin E.J. van der Poel Dienstverlening valt is Vervoer en opslag en de rechtsvorm is een eenmanszaak.

07

ExPro B.V.
Gessel 11, De meern
Jaren werkzaam: 3 jaar

 De meern
(+2km)

07

Extra informatie:
ExPro B.V. is actief sinds 27 augustus 2020. Het bedrijf staat ingescheven bij de kamer van koophandel onder sbi-code 4942. Deze code staat voor "Verhuisvervoer". De sector waarin ExPro B.V. valt is Vervoer en opslag en de rechtsvorm is een besloten Vennootschap. De activiteiten worden omschreven als: Verhuizing en ontruiming.

08

Veldhuizen Schoonmaak
Arne 1, De meern

 De meern
(+2km)

08

Plaatsen in de buurt

×