logo
verhuisbedrijf achtergrond
Zoek verhuisbedrijf voorZoek verhuisbedrijf in plaats BijzonderhedenStraal
Zoek bedrijf voorPlaats+
Home > Utrecht > Vleuten


Overzicht verhuizers in Vleuten

 
 
Verhuisbedrijf
Plaats
01

Verhuispartner
Leersumse Veld 47, Vleuten
Tel: 0619017054

 Vleuten
(+1km)

01

Extra informatie:
Uw specialist voor verhuizen in Utrecht en omstreken. Uw verhuizing, onze zorg. Het team van Verhuispartner is specialist in verhuizen in Utrecht en ver daarbuiten. Ons verhuisbedrijf bestaat uit professionele en ervaren verhuizers die uw verhuizing met enthousiasme en plezier zullen uitvoeren. Daardoor wordt iedere verhuizing, groot en klein, met dezelfde zorgvuldigheid en aandacht uitgevoerd. Onze verhuizers zorgen dat uw verhuizing verloopt zoals afgesproken.

02

IJ-movers
Alidahoeve 29, Vleuten

 Vleuten
(+2km)

02

03

W van Haarlem verhuizers
Actief in Vleuten
Tel: 030-6662212
Jaren werkzaam: 31 jaar
9
werknemers

 De meern
(+4km)

03

Extra informatie:
W van Haarlem verhuizers uit De Meern Uw verhuisdag is niet alleen spannend omdat u naar een nieuw huis of zelfs een ander land gaat maar ook omdat uw inboedel meegaat. Alles moet op tijd mee en niets mag zoek raken. De meeste tijd, moeite en spanning gaan in de voorbereiding zitten. Als u die fase zou kunnen overslaan… Want verhuizen doet u niet iedere dag, maar wij wel.

04

UTS van der Lee
Actief in Vleuten
Tel: 030 2476000
Jaren werkzaam: 10 jaar
28
werknemers

 Utrecht
(+4km)

04

Extra informatie:
UTS Van der Lee verhuizingen te Utrecht Ontzorgen staat centraal In 1901 werd door de heer C.A. van der Lee het verhuisbedrijf Van der Lee verhuizingen opgericht in Utrecht. Het ondersteunen en ontzorgen van mensen, bedrijven en instellingen heeft sinds onze oprichting altijd centraal gestaan bij het uitvoeren van onze verhuisactiviteiten.

Plaatsen in de buurt

×