logo
verhuisbedrijf achtergrond
Zoek verhuisbedrijf voorZoek verhuisbedrijf in plaats BijzonderhedenStraal
Zoek bedrijf voorPlaats+
Home > Utrecht > Nieuwegein


Overzicht verhuizers in Nieuwegein

 
 
Verhuisbedrijf
Plaats
01

Remerink verhuizers
Anne de Vrieshove 31, Nieuwegein
Tel: 06 - 1188 8822
Jaren werkzaam: 25 jaar
1
werknemer

 Nieuwegein
(+3km)

01

Extra informatie:
Remerink verhuizers te Nieuwegein Een nieuwe woning, een andere buurt, nieuwe buren; een nieuw begin. Het huis van uw dromen heeft u gevonden en gekocht. Eindelijk is het dan zover; de verhuisdatum is in zicht. Een datum, waar met gemengde gevoelens naar uitgekeken wordt. Natuurlijk met enthousiasme, omdat het eindelijk zover is, maar ook met een gezonde dosis tegenzin, vanwege het werk en de stress die ermee gepaard gaan.

02

Verhuisbedrijf Nieuwegein
Vuilcop 8, Nieuwegein
Tel: 030-227 34 97

 Nieuwegein
(+3km)

02

Extra informatie:
VERHUISBEDRIJF NIEUWEGEIN U verhuist van, in of naar Nieuwegein of omstreken? Verhuisbedrijf Nieuwegein is de juiste keus voor uw verhuizing. Of het nu gaat om een particuliere verhuizing, voor uzelf of uw oude vader of moeder of een zakelijke verhuizing die met spoed moet worden gedaan, wij zijn hét verhuisbedrijf in de regio. Verhuizen is een stressvolle onderneming. Onze professionele verhuizers werken volgens een vaste structuur en planning.

03

JWS Transport
Iepstraat 3, Nieuwegein
Tel: 0646818845

 Nieuwegein
(+3km)

03

Extra informatie:
Particuliere verhuizing Aan een verhuizing zit heel wat regelwerk vast. Wij kunnen u daarbij helpen met bijvoorbeeld onze inpakservice, taxatiebezoek en handymanservice. Wij verhuizen uw inboedel op professionele wijze met zorgvuldige aandacht voor uw persoonlijke eigendommen. JWS Transport zorgt voor een soepele verhuizing zonder stress! Taxatiebezoek Tijdens een vrijblijvend taxatiebezoek van ongeveer 30 minuten, bespreken we samen de verhuizing.

04

Ferry Good Logistics
Herenstraat 9, Nieuwegein

 Nieuwegein
(+2km)

04

Extra informatie:
Transport, verhuizingen, logistieke ondersteuning.

05

U-Verhuist
Rijnhuizenstraat 4, Nieuwegein
Jaren werkzaam: 3 jaar
1
werknemer

 Nieuwegein
(+1km)

05

Extra informatie:
U-Verhuist is actief sinds 1 januari 2021 en heeft momenteel 1 werknemer in dienst. Het bedrijf staat ingescheven bij de kamer van koophandel onder sbi-code 4942. Deze code staat voor "Verhuisvervoer". De sector waarin U-Verhuist valt is Vervoer en opslag en de rechtsvorm is een eenmanszaak. De activiteiten worden omschreven als: Verhuistransport Het vestigingsnummer is 000047614544.

06

Renato's Service
Koetsdrift 102, Nieuwegein
Jaren werkzaam: 3 jaar
1
werknemer

 Nieuwegein
(+1km)

06

Extra informatie:
Renato's Service staat ingescheven bij de KvK als eenmanszaak en is actief in de sector verhuur van roerende goederen en overige zakelijke dienstverlening. Renato's Service omschrijft zichzelf als orderpicken en het verpakken van producten, verhuizen, helpen met klussen. De SBI omschrijving geeft de indeling van activiteiten weer, waar dit bedrijf zich mee bezig houdt.

07

Provide Value
Simon Vestdijkhove 57, Nieuwegein
Jaren werkzaam: 3 jaar
1
werknemer

 Nieuwegein
(+3km)

07

Extra informatie:
Het online verkopen van een breed algemeen assortiment aan non-food artikelen. Telemarketing diensten en verhuisdiensten.

08

Cisse Service
Groenling 19, Nieuwegein
Jaren werkzaam: 2 jaar
1
werknemer

 Nieuwegein
(+1km)

08

Extra informatie:
Cisse Service staat ingescheven bij de KvK als eenmanszaak en is actief in de sector bouwnijverheid. Cisse Service omschrijft zichzelf als het leggen van vloeren, klussenbedrijf en verhuisbedrijf. De SBI omschrijving geeft de indeling van activiteiten weer, waar dit bedrijf zich mee bezig houdt. De omschrijving die hoort bij dit bedrijf zijn afwerking van vloeren en wanden.

09

A.L. Transport B.V.
Bodenheimlaan 1, Nieuwegein

 Nieuwegein
(+1km)

09

Extra informatie:
De uitoefening van een transportbedrijf en verhuisbedrijf.

Plaatsen in de buurt

×