logo
verhuisbedrijf achtergrond
Zoek verhuisbedrijf voorZoek verhuisbedrijf in plaats BijzonderhedenStraal
Zoek bedrijf voorPlaats+
Home > Utrecht > De Bilt


Overzicht verhuizers in De Bilt

 
 
Verhuisbedrijf
Plaats
01

Verhuisservice De Bilt
Zorgvliet 9, De bilt
Tel: 030 - 227 09 64
Jaren werkzaam: 8 jaar
1
werknemer

 De bilt
(+1km)

01

Extra informatie:
VERHUISSERVICE DE BILT / UW PARTNER VOOR AL UW VERHUISWERK Wij verzorgen grote en kleine nationale en internationale verhuizingen voor particulieren en bedrijven. Wij bieden de mogelijkheid tot opslag en transport van inboedel en verzorgen ontruimingen en afvoer van (kantoor)inboedel. Ook kunt u bij ons kiezen voor een demontage- en installatieservice. Wij kunnen uw inboedel demonteren, inpakken en op uw nieuwe adres uitpakken, monteren en installeren.

02

Ontruimingszorg B.V.
Nieuwstraat 133, De bilt

 De bilt
(+1km)

02

Extra informatie:
Het in opdracht ontruimen van woningen en bedrijfspanden en bezemschoon opleveren van een woning of bedrijfspand

03

Peets Verhuisservice
Actief in De Bilt
Tel: 030 - 7857438
Jaren werkzaam: 26 jaar
1
werknemer

 Utrecht
(+4km)

03

Extra informatie:
Al meer dan 30 jaar het allerbeste en snelste verhuisbedrijf van Utrecht. Dus wilt u goed, goedkoop én gezellig van uw oude plek naar uw nieuwe stek, dan bent u bij ons aan het goede adres. En... nog voordelig ook! Peets Verhuisservice is al meer dan 30 jaar een begrip in Utrecht en de rest van de wereld. Verhuis je met Peet, dan is 't gebeurd voor je 't weet! Als het goedkoop maar vooral goed moet gebeuren bent u bij ons aan het juiste adres.

04

Van Beek Verhuizingen
Actief in De Bilt
Tel: 030-6957888
Jaren werkzaam: 94 jaar
9
werknemers

 Zeist
(+5km)

04

Extra informatie:
Van Beek Verhuizingen Zeist Verhuizen is een hoop gedoe en geregel. U bent enorm druk met afspraken, verbouwingen, etc. U heeft bijna geen tijd voor de daadwerkelijke verhuizing. Reden genoeg om u door een erkende verhuizer te laten verhuizen. Een ruime tijd voordat de verhuizing moet plaatsvinden, komen wij bij u thuis om vrijblijvend een offerte te maken. Er wordt dan o.a. gekeken naar de hoeveelheid te verhuizen spullen, de bereikbaarheid en de situatie en ligging van de woning(en).

05

Thomas transport
Actief in De Bilt
Tel: 06 27000543

 Zeist
(+4km)

05

Extra informatie:
Thomas transport Zeist Verhuizingen / transporten al vanaf 55 euro. Het gaat hierbij om studentenverhuizingen of een transport van één of een paar items binnen Zeist, Den Dolder, De Bilt of Utrecht. Hiervoor heeft u recht op 1,5 uur service gerekend vanaf het bedrijf, naar het eerste adres, dan naar de tweede en weer terug naar het bedrijf van één medewerker van Thomas Transport.

06

Utrechts Studenten Verhuis Team
Actief in De Bilt
Tel: 06 20350085

 Utrecht
(+4km)

06

Extra informatie:
Wij van het Utrechts Studenten Verhuis Team hebben reeds veel praktijkervaring opgedaan bij diverse reguliere verhuisbedrijven. Hierdoor werken wij efficient en kunnen goed met elkaar samenwerken. Dit betekent voor u een vlotte verhuizing. We hebben zeer aantrekkelijke tarieven en het is hierdoor voor ieder betaalbaar. Onze service We zijn een snel en efficient werkend, door ervaring goed op elkaar afgestemd verhuisbedrijf.

07

Verhuisbedrijf Extrahanden
Actief in De Bilt
Tel: 06 2828 3679
Jaren werkzaam: 4 jaar
1
werknemer

 Utrecht
(+5km)

07

Extra informatie:
Verhuisbedrijf ExtraHanden Uw inboedel schadevrij en veilig laten verhuizen door heel Nederland? Dan moet u ons inschakelen. Of het nu om een kleine verhuizing gaat of om een volledige verhuizing: onze verhuizers staan voor u klaar. Wij verhuizen uw spullen netjes en snel, voor een betaalbaar tarief. Extra Handen biedt meer aan dan alleen dozen sjouwen. Onze verhuizers staan ook klaar om u te helpen met klussen in en om het oude of het nieuwe huis.

08

B&O Verhuisservice
Actief in De Bilt
Tel: 0343 7555 14

 Zeist
(+5km)

08

Extra informatie:
Over ons: B&O Verhuisservice B.V. de verhuizer in Utrecht en omgeving, heeft jarenlange ervaring in verhuizingen. Wij bieden voor zowel zakelijke als particuliere klanten de beste verhuis oplossingen. Ons uitgangspunt is kwaliteit. Wij werken met gediplomeerde verhuisservice en een strakke planning die wij met u afstemmen. Als verhuisservice hebben wij de materialen en de ervaring in huis om met de grootste zorgvuldigheid te verhuizen.

Plaatsen in de buurt

×