logo
verhuisbedrijf achtergrond
Zoek verhuisbedrijf voorZoek verhuisbedrijf in plaats BijzonderhedenStraal
Zoek bedrijf voorPlaats+
Home > Utrecht > Doorn


Overzicht verhuizers in Doorn

 
 
Verhuisbedrijf
Plaats
01

M.J. van Brenen & Zn. B.V.
Velperengh 6, Doorn
Tel: 0343-412321
Jaren werkzaam: 96 jaar
18
werknemers

 Doorn
(+2km)

01

Extra informatie:
Bij M J van Brenen & Zn BV Erkende Verhuizers uit Doorn wordt uw verhuizing compleet verzorgd en tot in de puntjes geregeld. U kunt bij ons terecht voor: De verhuizing van uw woonhuis of werkplek De verhuizing van uw woonhuis brengt de nodige romslomp met zich mee. Naast het echte 'verhuizen' moet ook de organisatie erachter goed georganiseerd zijn. Daarom wordt het voor u een stuk makkelijker als het goed en degelijk verzorgd wordt door Van Brenen erkende verhuizers in Doorn.

02

Vermeulen Verhuis & Transport Houten B.V.
Actief in Doorn
Tel: 0343520444
Jaren werkzaam: 40 jaar
1
werknemer

 Driebergen-rijsenburg
(+4km)

02

Extra informatie:
Vermeulen Verhuis & Transport Houten B.V. is een bedrijf dat gevestigd is aan Arnhemse Bovenweg 58 in de plaats Driebergen-Rijsenburg. Het bedrijf is 40 jaar geleden opgericht als een besloten vennootschap. Momenteel is er 1 persoon werkzaam in het bedrijf. De officiële sector omschrijving is vervoer en opslag en de activiteiten van het bedrijf vallen onder verhuisvervoer.

03

Wernken de Jong Verhuizingen
Actief in Doorn
Tel: 06-54720928

 Driebergen-rijsenburg
(+6km)

03

Extra informatie:
Wernken De Haan Verhuizingen uit IJsselstein is gespecialiseerd in verhuizingen van deur tot deur in Nederland. Tevens zijn wij gespecialiseerd in standaard en moeilijke piano- en vleugeltransporten. Kijkt u gerust eens rond bij onze foto reportages. Voor meer informatie kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

04

MHB Services
Actief in Doorn
Jaren werkzaam: 3 jaar
1
werknemer

 Zeist
(+7km)

04

Extra informatie:
Afslepen van auto's en verzorgen van verhuizingen.

05

Druijff verhuizers
Actief in Doorn
Tel: 033-2861252
Jaren werkzaam: 15 jaar
5
werknemers

 Woudenberg
(+8km)

05

Extra informatie:
Druijff verhuizers uit Woudenberg is een uniek familiebedrijf, waarbij de klant centraal staat, gecombineerd met liefde voor het vak. Al bijna 100 jaar een begrip in verhuizen en transport. Staat u op het punt te verhuizen maar heeft u nog geen verhuizer gevonden neem dan snel contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. Verhuizen is niet simpel. Het begint al bij het inpakken van je spullen.

06

Krasniqi montage
Actief in Doorn
Jaren werkzaam: 1 jaar
1
werknemer

 Zeist
(+9km)

06

Extra informatie:
Krasniqi montage staat ingescheven bij de KvK als eenmanszaak en is actief in de sector industrie. Krasniqi montage omschrijft zichzelf als installatie en onderhoud van fitness apparatuur en gerelateerde service. Verhuizen van inboedels. De SBI omschrijving geeft de indeling van activiteiten weer, waar dit bedrijf zich mee bezig houdt.

Plaatsen in de buurt

×