logo
verhuisbedrijf achtergrond
Zoek verhuisbedrijf voorZoek verhuisbedrijf in plaats BijzonderhedenStraal
Zoek bedrijf voorPlaats+
Home > Utrecht > Houten


Overzicht verhuizers in Houten

 
 
Verhuisbedrijf
Plaats
01

De Bie Klein Transport & Verhuizingen
Wegenbouw 22, Houten
Tel: 06 30816365

 Houten
(+2km)

01

Extra informatie:
De Bie Klein Transport & Verhuizingen is een klein en modern transport- en verhuisbedrijf gevestigd in Houten. De centrale ligging aan de A27 vormt een uitstekende uitvalsbasis naar alle hoeken van Nederland. Wij kunnen u verschillende diensten aanbieden. Van het ophalen van een meubelstuk met onze vrachttaxi tot het verhuizen van de complete inboedel van particulieren en bedrijven. Ook verhuren en verkopen we verhuismaterialen.

02

Bos kantoormeubelen
Kwartelweide 6, Houten
Jaren werkzaam: 5 jaar
1
werknemer

 Houten
(+2km)

02

Extra informatie:
Bos kantoormeubelen is actief sinds 1 januari 2019 en heeft momenteel 1 werknemer in dienst. Het bedrijf staat ingescheven bij de kamer van koophandel onder sbi-code 4615. Deze code staat voor "Handelsbemiddeling in meubels, huishoudelijke artikelen en ijzerwaren". De sector waarin Bos kantoormeubelen valt is Groot- en detailhandel, reparatie van auto's en de rechtsvorm is een eenmanszaak.

03

Verhuisbedrijf Nieuwegein
Actief in Houten
Tel: 030-227 34 97

 Nieuwegein
(+4km)

03

Extra informatie:
VERHUISBEDRIJF NIEUWEGEIN U verhuist van, in of naar Nieuwegein of omstreken? Verhuisbedrijf Nieuwegein is de juiste keus voor uw verhuizing. Of het nu gaat om een particuliere verhuizing, voor uzelf of uw oude vader of moeder of een zakelijke verhuizing die met spoed moet worden gedaan, wij zijn hét verhuisbedrijf in de regio. Verhuizen is een stressvolle onderneming. Onze professionele verhuizers werken volgens een vaste structuur en planning.

04

MTU Logistics
Actief in Houten
Tel: 0346 833333
Jaren werkzaam: 5 jaar
1
werknemer

 Werkhoven
(+4km)

04

Extra informatie:
Dé Senioren Verhuizer van Midden Nederland MTU Verhuisservice is een specialist op het gebied van seniorenverhuizingen. Omdat bij senioren verhuizingen veel meer komt kijken dan bij een reguliere verhuizing, wordt u hierin begeleid door een Persoonlijke Verhuisadviseur. Deze persoonlijke adviseur zal tijdens een vrijblijvend intakegesprek de verhuizing stap voor stap met u doornemen, en mocht de keuze op MTU Verhuisservice vallen, uw aanspreekpunt zijn tijdens het hele traject.

05

van Eeden bedrijfsdiensten
Actief in Houten
Tel: 030-6872993
Jaren werkzaam: 17 jaar
2
werknemers

 Utrecht
(+6km)

05

Extra informatie:
van Eeden bedrijfsdiensten is actief sinds 1 januari 2007 en heeft momenteel 2 werknemers in dienst. Het bedrijf staat ingescheven bij de kamer van koophandel onder sbi-code 4120. Deze code staat voor "Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw". De sector waarin van Eeden bedrijfsdiensten valt is Bouwnijverheid en de rechtsvorm is een vennootschap Onder Firma.

06

JNB Services
Actief in Houten
Jaren werkzaam: 3 jaar
2
werknemers

 Utrecht
(+6km)

06

Extra informatie:
JNB Services staat ingescheven bij de KvK als vennootschap onder firma en is actief in de sector industrie. JNB Services omschrijft zichzelf als laad- los- en overslagactiviteiten. Installatie van elektronische apparatuur. Verhuisvervoer en koerierswerkzaamheden. Handel in en reparatie van personenauto's en lichte bedrijfsauto's en zwaardere bedrijfsauto's en bijbehorende onderdelen.

07

SB-Handel
Actief in Houten
Jaren werkzaam: 7 jaar
1
werknemer

 Utrecht
(+7km)

07

Extra informatie:
SB-Handel is een bedrijf dat gevestigd is aan Stanleylaan 280 in de plaats Utrecht. Het bedrijf is 7 jaar geleden opgericht als een eenmanszaak. Momenteel is er 1 persoon werkzaam in het bedrijf. De officiële sector omschrijving is groot- en detailhandel, reparatie van auto's en de activiteiten van het bedrijf vallen onder detailhandel via internet in huis- en tuinartikelen.

Plaatsen in de buurt

×