logo
verhuisbedrijf achtergrond
Zoek verhuisbedrijf voorZoek verhuisbedrijf in plaats BijzonderhedenStraal
Zoek bedrijf voorPlaats+
Home > Zuid-Holland > Zevenhuizen (ZH)


Overzicht verhuizers in Zevenhuizen (ZH)

 
 
Verhuisbedrijf
Plaats
01

DKB Verhuis Service
Noordelijke Dwarsweg 28, Zevenhuizen
Tel: 0654335045
Jaren werkzaam: 11 jaar
1
werknemer

 Zevenhuizen
(+1km)

01

Extra informatie:
DKB Verhuis Service is actief sinds 1 september 2012 en heeft momenteel 1 werknemer in dienst. Het bedrijf staat ingescheven bij de kamer van koophandel onder sbi-code 4942. Deze code staat voor "Verhuisvervoer". De sector waarin DKB Verhuis Service valt is Vervoer en opslag en de rechtsvorm is een eenmanszaak.

02

Jac den Hollander verhuizers
Actief in Zevenhuizen (ZH)
Tel: 010-4551588
Jaren werkzaam: 17 jaar
18
werknemers

 Rotterdam
(+5km)

02

Extra informatie:
Jac den Hollander verhuizers is een erkend Rotterdams verhuisbedrijf. Het bedrijf is opgericht in 1923 en is sindsdien een grote rol gaan spelen in de verhuiswereld. Onze visie is om de klant te ontzorgen in het voortraject, tijdens het verhuistraject en alles wat er (in)direct bij een verhuizing komt kijken.

03

VDH Verhuizingen
Actief in Zevenhuizen (ZH)
Tel: 079 7504500
Jaren werkzaam: 6 jaar
10
werknemers

 Bleiswijk
(+3km)

03

Extra informatie:
VDH Verhuizingen is een zeer voordelig verhuisbedrijf in Zoetermeer, daarnaast weten wij (als verhuizers uit Zoetermeer) ook nog eens de scherpe prijs met vakkundigheid en betrouwbaarheid te combineren. Als verhuisbedrijf verzorgen wij al meer dan 8 jaar verhuizingen in Zoetermeer. Wij verhuizen zowel particulieren, bedrijven of kantoren. De Laagste Prijs Garantie! Wij bieden als enig bedrijf in Zoetemeer een laagste prijs garantie.

04

ZSM Woningontruiming
Actief in Zevenhuizen (ZH)
Tel: 070-2116102
Jaren werkzaam: 6 jaar
1
werknemer

 Bleiswijk
(+4km)

04

Extra informatie:
Woningontruiming werkwijze ZSM Woningontruiming verzorgt alle werkzaamheden om een woning naar volle tevredenheid leeg en bezemschoon op te leveren aan de verhuurder of voor de verkoop. Door ons totaalpakket aan diensten en jaren lange ervaring kunnen wij u hierin volledig ontzorgen. -Totaalpakket aan diensten ...

05

Landelijk Ontruimen
Actief in Zevenhuizen (ZH)
Tel: 06 52618677
Jaren werkzaam: 18 jaar
1
werknemer

 Bleiswijk
(+3km)

05

Extra informatie:
Landelijk ontruimen is gespecialiseerd in een professionele en vakkundige woningontruiming en snelle oplevering van woningen, bedrijfspanden, bergingen en opslagruimtes. Wij nemen u de ontruiming geheel uit handen: van een woningontruiming of de ontruiming van een bedrijfspand, tot een (senioren)verhuizing. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor de schoonmaak tot klein bouwtechnisch herstel. Uw eisen en wensen zijn voor ons het uitgangspunt.

Plaatsen in de buurt

×