logo
verhuisbedrijf achtergrond
Zoek verhuisbedrijf voorZoek verhuisbedrijf in plaats BijzonderhedenStraal
Zoek bedrijf voorPlaats+
Home > Zuid-Holland > Bleiswijk


Overzicht verhuizers in Bleiswijk

 
 
Verhuisbedrijf
Plaats
01

VDH Verhuizingen
Lorentzstraat 57, Bleiswijk
Tel: 079 7504500
Jaren werkzaam: 6 jaar
10
werknemers

 Bleiswijk
(+1km)

01

Extra informatie:
VDH Verhuizingen is een zeer voordelig verhuisbedrijf in Zoetermeer, daarnaast weten wij (als verhuizers uit Zoetermeer) ook nog eens de scherpe prijs met vakkundigheid en betrouwbaarheid te combineren. Als verhuisbedrijf verzorgen wij al meer dan 8 jaar verhuizingen in Zoetermeer. Wij verhuizen zowel particulieren, bedrijven of kantoren. De Laagste Prijs Garantie! Wij bieden als enig bedrijf in Zoetemeer een laagste prijs garantie.

02

ZSM Woningontruiming
Van Het Hoffstraat 35, Bleiswijk
Tel: 070-2116102
Jaren werkzaam: 6 jaar
1
werknemer

 Bleiswijk
(+1km)

02

Extra informatie:
Woningontruiming werkwijze ZSM Woningontruiming verzorgt alle werkzaamheden om een woning naar volle tevredenheid leeg en bezemschoon op te leveren aan de verhuurder of voor de verkoop. Door ons totaalpakket aan diensten en jaren lange ervaring kunnen wij u hierin volledig ontzorgen. -Totaalpakket aan diensten ...

03

Landelijk Ontruimen
Kleine Beer 20, Bleiswijk
Tel: 06 52618677
Jaren werkzaam: 18 jaar
1
werknemer

 Bleiswijk
(+1km)

03

Extra informatie:
Landelijk ontruimen is gespecialiseerd in een professionele en vakkundige woningontruiming en snelle oplevering van woningen, bedrijfspanden, bergingen en opslagruimtes. Wij nemen u de ontruiming geheel uit handen: van een woningontruiming of de ontruiming van een bedrijfspand, tot een (senioren)verhuizing. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor de schoonmaak tot klein bouwtechnisch herstel. Uw eisen en wensen zijn voor ons het uitgangspunt.

04

TSN Groen Bleiswijk B.V.
Hollandweg 36, Bleiswijk
Tel: 015 2578080
Jaren werkzaam: 47 jaar
11
werknemers

 Bleiswijk
(+3km)

04

Extra informatie:
TSN Groen Bleiswijk B.V. is een bedrijf dat gevestigd is aan Hollandweg 36 in de plaats Bleiswijk. Het bedrijf is 47 jaar geleden opgericht als een besloten vennootschap. Momenteel zijn er 11 personen werkzaam bij TSN Groen Bleiswijk B.V.. De officiële sector omschrijving is vervoer en opslag en de activiteiten van het bedrijf vallen onder goederenvervoer over de weg (geen verhuizingen).

05

HTL Hudson Transport & Logistics
Berkendreef 28, Bleiswijk
Jaren werkzaam: 1 jaar
1
werknemer

 Bleiswijk
(+1km)

05

Extra informatie:
HTL Hudson Transport & Logistics is actief sinds 11 december 2022 en heeft momenteel 1 werknemer in dienst. Het bedrijf staat ingescheven bij de kamer van koophandel onder sbi-code 4941. Deze code staat voor "Goederenvervoer over de weg (geen verhuizingen)". De sector waarin HTL Hudson Transport & Logistics valt is Vervoer en opslag en de rechtsvorm is een eenmanszaak.

06

Henneken verhuizers
Actief in Bleiswijk
Tel: 079 204 0173
Jaren werkzaam: 47 jaar
21
werknemers

 Zoetermeer
(+4km)

06

Certificering / branche organisatie:
ISO normering ISO 9001 Erkende Verhuizers Mondial Movers (onderdeel EMG)

Extra informatie:
Henneken verhuizers is opgericht in 1870 in Zoetermeer en daarmee een van de oudste verhuisbedrijven in de regio. Vanaf de eerste dag hebben we een eenvoudige filosofie, waar we heilig in geloven: “doe je werk goed, dan komt de klant terug”. Het is niet voor niets dat wij zoveel oude trouwe klanten hebben die steeds weer graag met ons verhuizen. Het kwaliteitssysteem van Henneken verhuizers uit Zoetermeer is gecertificeerd volgens de strenge ISO 9001-normen.

07

Donco verhuizers
Actief in Bleiswijk
Tel: 06-13220220
Jaren werkzaam: 18 jaar
1
werknemer

 Berkel en rodenrijs
(+5km)

07

Extra informatie:
Donco verhuizers te Berkel en Rodenrijs werkt uitsluitend met vaste, gediplomeerde medewerkers, die de nodige vakkundige ervaring hebben. Bovendien staan de meest moderne voorzieningen tot onze beschikking. In onze verhuisauto’s kunnen wij verhuisliften, rolcontainers, garderobekasten en schilderijdozen e.d. meenemen. Uw inboedel is tijdens de verhuizing natuurlijk verzekerd. Welkom bij Donco verhuizers Donco verhuizers neemt graag de zorgen rondom uw verhuizing uit handen.

08

Verhuisbedrijf Vonk
Actief in Bleiswijk
Tel: 079-3460158
Jaren werkzaam: 4 jaar
2
werknemers

 Zoetermeer
(+4km)

08

Extra informatie:
Verhuisbedrijf Vonk Zoetermeer Het is een eerste levensbehoefte; een dak boven je hoofd. Daardoor is verhuizen voor elk mens een ingrijpende verandering. Eentje die je spannend en opwindend kunt vinden. Want een verhuizing markeert altijd een nieuw begin. Maar ook eentje waar u tegen op kunt zien. Want hoe krijgt u het allemaal georganiseerd? Hoeveel spullen heeft u eigenlijk? Waar haalt u goed inpakmateriaal, een vrachtwagen en mankracht vandaan? Zou alles onbeschadigd weer in het nieuwe hui

Plaatsen in de buurt

×