logo
verhuisbedrijf achtergrond
Zoek verhuisbedrijf voorZoek verhuisbedrijf in plaats BijzonderhedenStraal
Zoek bedrijf voorPlaats+
Home > Zuid-Holland > Waddinxveen


Overzicht verhuizers in Waddinxveen

 
 
Verhuisbedrijf
Plaats
01

Asscheman verhuizers
Coenecoop 143, Waddinxveen
Tel: 0182-618708
Jaren werkzaam: 97 jaar
6
werknemers

 Waddinxveen
(+2km)

01

Extra informatie:
Asscheman verhuizers te Waddinxveen Om een goede aanbieding voor uw verhuizing te kunnen maken is het belangrijk op de hoogte te zijn van al uw wensen. Wilt u laten inpakken (geheel of gedeeltelijk), uw meubelen laten dé- en monteren, of alleen het groot meubilair laten verhuizen. Ook het huren van verhuisauto met chauffeur/stuwer is een mogelijkheid. U kunt daarvoor het beste een afspraak maken voor een vrijblijvende offerte.

02

Van Noort Bedrijven B.V.
Coenecoop 449, Waddinxveen
Tel: 0182 616 166
Jaren werkzaam: 37 jaar
69
werknemers

 Waddinxveen
(+2km)

02

Extra informatie:
Ons bedrijf Van rijplatentransport voor de bouw tot particuliere verhuizingen en van verhuur van opslagruimte tot het assembleren van multifunctionals. Wat uw vraagstuk ook is, Van Noort is uw partner voor (speciaal) transport, verhuizingen, op- en overslag en logistieke ontzorging. Uw partner in transport & logistiek Korte lijnen, persoonlijk contact en een maatwerkaanpak, waarbij ontzorgen van onze klanten centraal staat.

03

Spoedkoerier Waddinxveen
Polderkade 8, Waddinxveen
Tel: info@koeriering

 Waddinxveen
(+1km)

03

04

Moka transport
Busken Huetlaan 22, Waddinxveen
Jaren werkzaam: 1 jaar
1
werknemer

 Waddinxveen
(+2km)

04

Extra informatie:
Moka transport is actief sinds 15 februari 2023 en heeft momenteel 1 werknemer in dienst. Het bedrijf staat ingescheven bij de kamer van koophandel onder sbi-code 4941. Deze code staat voor "Goederenvervoer over de weg (geen verhuizingen)". De sector waarin Moka transport valt is Vervoer en opslag en de rechtsvorm is een eenmanszaak.

05

Dream Chasers
Staringlaan 14, Waddinxveen
Jaren werkzaam: 7 jaar
1
werknemer

 Waddinxveen
(+2km)

05

Extra informatie:
De verkoop van herenkleding via internet. Het maken en uitgeven van geluidsopname. Het managen van artiesten en producers. ZZP'er verhuizen en vervoeren van de inboedel van particulieren en bedrijven.

06

Minimaxi verhuizers
Actief in Waddinxveen
Tel: 0180-325541
Jaren werkzaam: 18 jaar
2
werknemers

 Gouda
(+5km)

06

Extra informatie:
Erkend verhuizer Minimaxi verhuizers uit Nieuwerkerk ad ijssel is een relatief jong bedrijf. Toch zijn wij al in het bezit van het garantiecertificaat Erkende Verhuizer. Dit houdt in dat wij altijd voldoen aan alle eisen die zijn opgelegd door de Organisatie voor Erkende Verhuizers. Deze eisen zijn vastgelegd in een erkenningreglement. Wij worden regelmatig getoetst op kwaliteit, milieu en veiligheid.

07

DKB Verhuis Service
Actief in Waddinxveen
Tel: 0654335045
Jaren werkzaam: 11 jaar
1
werknemer

 Zevenhuizen
(+6km)

07

Extra informatie:
DKB Verhuis Service is actief sinds 1 september 2012 en heeft momenteel 1 werknemer in dienst. Het bedrijf staat ingescheven bij de kamer van koophandel onder sbi-code 4942. Deze code staat voor "Verhuisvervoer". De sector waarin DKB Verhuis Service valt is Vervoer en opslag en de rechtsvorm is een eenmanszaak.

08

CZART
Actief in Waddinxveen
Jaren werkzaam: 7 jaar
1
werknemer

 Gouda
(+6km)

08

Extra informatie:
CZART is actief sinds 20 juni 2016 en heeft momenteel 1 werknemer in dienst. Het bedrijf staat ingescheven bij de kamer van koophandel onder sbi-code 4120. Deze code staat voor "Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw". De sector waarin CZART valt is Bouwnijverheid en de rechtsvorm is een eenmanszaak.

Plaatsen in de buurt

×