logo
verhuisbedrijf achtergrond
Zoek verhuisbedrijf voorZoek verhuisbedrijf in plaats BijzonderhedenStraal
Zoek bedrijf voorPlaats+
Home > Utrecht > Abcoude


Overzicht verhuizers in Abcoude

 
 
Verhuisbedrijf
Plaats
01

Fa. W. Kuiper & Zn
Bovenkamp 6, Abcoude
Tel: 06 53380394
Jaren werkzaam: >100 jaar
1
werknemer

 Abcoude
(+1km)

01

Extra informatie:
Fa. W. Kuiper & Zn sinds 1909 Wij zijn een professioneel full service verhuisbedrijf voor particulieren en bedrijven te Abcoude. Wij verzorgen uw verhuizing of transport van A tot Z in zowel binnen- als buitenland. Wij beschikken over een ruime, beveiligde en verwarmde opslagruimte voor inboedels, motoren, boten et cetera. W. Kuiper & Zn beschikt over diverse voertuigen voor klein en groot transport.

02

Bas Ruppert Transport B.V.
Winkeldijk 39, Abcoude
Jaren werkzaam: 6 jaar

 Abcoude
(+3km)

02

Extra informatie:
Bas Ruppert Transport B.V. is een bedrijf dat gevestigd is aan Winkeldijk 39 in de plaats Abcoude. Het bedrijf is 6 jaar geleden opgericht als een besloten vennootschap. De officiële sector omschrijving is vervoer en opslag en de activiteiten van het bedrijf vallen onder goederenvervoer over de weg (geen verhuizingen).

03

Mvm Abcoude
Leo Dongelmansstraat 7, Abcoude
Jaren werkzaam: 5 jaar
1
werknemer

 Abcoude
(+1km)

03

Extra informatie:
Mvm Abcoude is een bedrijf dat gevestigd is aan Leo Dongelmansstraat 7 in de plaats Abcoude. Het bedrijf is 5 jaar geleden opgericht als een eenmanszaak. Momenteel is er 1 persoon werkzaam in het bedrijf. De officiële sector omschrijving is industrie en de activiteiten van het bedrijf vallen onder elektrotechnische bouwinstallatie.

04

Riemsdijk verhuizers
Actief in Abcoude
Tel: 020-6971530
Jaren werkzaam: 25 jaar
20
werknemers

 Amsterdam zuidoost
(+5km)

04

Certificering / branche organisatie:
Erkende Verhuizers ISO normering:ISO 14001 ISO 9001

Extra informatie:
Riemsdijk Verhuizingen BV is gevestigd in Amsterdam Zuid-Oost. Het bedrijf is in 1933 opgericht en is door vakkundige en betrouwbare dienstverlening uitgegroeid tot een van de bekendste en grootste verhuisbedrijven in Amsterdam en regio. Riemsdijk Verhuizingen BV is aangesloten bij de organisatie Top Movers, een landelijk samenwerkingsverband van 16 vooraanstaande erkende verhuisbedrijven verspreid over 25 vestigingen door heel Nederland, die elk bekend zijn in hun eigen regio.

Plaatsen in de buurt

×