logo
verhuisbedrijf achtergrond
Zoek verhuisbedrijf voorZoek verhuisbedrijf in plaats BijzonderhedenStraal
Zoek bedrijf voorPlaats+


Overzicht verhuizers in Weesp

 
 
Verhuisbedrijf
Plaats
01

Kuiper De Internationale Verhuizer BV
van Houten Industriepark 12, Weesp
Tel: 0294-418080

 Weesp
(+1km)

01

Extra informatie:
Kuiper De Internationale Verhuizer Zorgeloos internationaal verhuizen Kuiper De Internationale Verhuizer verzorgt uw internationale verhuizing tot in de puntjes. Met meer dan 90 jaar verhuiservaring is uw waardevolle inboedel bij Kuiper De Internationale Verhuizer in goede handen. Kuiper De Internationale Verhuizer beschikt over eigen vestigingen in België, Frankrijk, Spanje, Portugal, enZwitserland onder Nederlandstalige leiding.

02

Harmony Relocation B.V.
Leeuwenveldseweg 16m, Weesp
Tel: 0294 415 012

 Weesp
(+1km)

02

03

Lammen Services
Vincent van Goghstraat 32, Weesp
Jaren werkzaam: 1 jaar
1
werknemer

 Weesp
(+1km)

03

Extra informatie:
Lammen Services is een bedrijf dat gevestigd is aan Vincent van Goghstraat 32 in de plaats Weesp. Het bedrijf is 1 jaar geleden opgericht als een eenmanszaak. Momenteel is er 1 persoon werkzaam in het bedrijf. De officiële sector omschrijving is vervoer en opslag en de activiteiten van het bedrijf vallen onder verhuisvervoer.

04

Clau for You
Heemraadweg 426, Weesp
Jaren werkzaam: 7 jaar
1
werknemer

 Weesp
(+2km)

04

Extra informatie:
Clau for You staat ingescheven bij de KvK als eenmanszaak en is actief in de sector bouwnijverheid. Clau for You omschrijft zichzelf als de markthandel in en de verkoop via internet van kleding, accessoires en kadoartikelen. Tevens schoonmaakwerkzaamheden, klussenbedrijf en kinderopvang. Het organiseren van evenementen en feesten.

05

JYM Expert Movers
Reigersweide 139, Weesp
Jaren werkzaam: 2 jaar
1
werknemer

 Weesp
(+2km)

05

Extra informatie:
JYM Expert Movers is een bedrijf dat gevestigd is aan Reigersweide 139 in de plaats Weesp. Het bedrijf is 2 jaar geleden opgericht als een eenmanszaak. Momenteel is er 1 persoon werkzaam in het bedrijf. De officiële sector omschrijving is vervoer en opslag en de activiteiten van het bedrijf vallen onder verhuisvervoer.

06

Vlaming verhuizers
Actief in Weesp
Tel: 0800 3344558
Jaren werkzaam: 28 jaar
22
werknemers

 Diemen
(+4km)

06

Extra informatie:
Een betrouwbaar familiebedrijf uit Diemen sinds 1885 Dit is niet zo maar een leuze, maar een streven waar 24 personen dag en nacht met volle overtuiging mee bezig zijn. Alle medewerkers van Vlaming zijn gemotiveerde en goed geschoolde vakmensen die, in een prima werksfeer, met elkaar iedere klus klaren. Onze mening is dat alleen goede dienstverlening zal overleven. Dit heeft zijn weerslag in onze manier van werken; zorg en aandacht zijn bij ons standaard.

07

Koninklijke Saan verhuizers
Actief in Weesp
Tel: 020-6606060
Jaren werkzaam: >100 jaar
179
werknemers

 Diemen
(+5km)

07

Extra informatie:
Koninklijke Saan verhuisbedrijf: de complete logistieke dienstverlener Koninklijke Saan verhuisbedrijf heeft al meer dan een eeuw ervaring met logistieke dienstverlening. We hebben ons gespecialiseerd in kraanverhuur, industriële verhuizingen, verkeersdiensten, verhuizingen, archiefbeheer en opleidingen.

08

VerhuisCombi
Actief in Weesp
Tel: 085-0530002

 Diemen
(+4km)

08

Extra informatie:
Welkom bij VerhuisCombi Nederland VerhuisCombi Nederland is de verhuisorganisatie met landelijke dekking die garant staat voor een professionele en zorgeloze verhuizing. In VerhuisCombiNederland zijn meerdere partijen verbonden, die ieder voor zich een lange staat van dienst hebben. Samen staan zij sterk, voor uw zorgeloze verhuizing.

Plaatsen in de buurt

×