logo
verhuisbedrijf achtergrond
Zoek verhuisbedrijf voorZoek verhuisbedrijf in plaats BijzonderhedenStraal
Zoek bedrijf voorPlaats+
Home > Noord-Holland > Uithoorn


Overzicht verhuizers in Uithoorn

 
 
Verhuisbedrijf
Plaats
01

Topmovers PA van Rooyen
Joh. Enschedeweg 5/7, Uithoorn
Tel: 0297-514000
Jaren werkzaam: 96 jaar
36
werknemers

 Uithoorn
(+2km)

01

Extra informatie:
Verhuizen met P A van Rooyen verhuizingen BV te Uithoorn betekent dat wij uw kostbare spullen met de grootste zorg zullen behandelen. Als extra zekerheid wordt verhuizing uitgevoerd onder dekking van het garantie certificaat van de Erkende Verhuizers. Wij sluiten voor u een uitgebreide verhuisverzekering af, waarbij uw inboedel is verzekerd voor 100.000 euro. Mocht er onverhoopt toch een ongelukje gebeuren dan is uw kostbare inboedel verzekerd tegen materiële schade of verlies.

02

Davoyan Taxi Services
Johan de Wittlaan 41, Uithoorn
Jaren werkzaam: 3 jaar
1
werknemer

 Uithoorn
(+1km)

02

Extra informatie:
Davoyan Taxi Services is een bedrijf dat gevestigd is aan Johan de Wittlaan 41 in de plaats Uithoorn. Het bedrijf is 3 jaar geleden opgericht als een eenmanszaak. Momenteel is er 1 persoon werkzaam in het bedrijf. De officiële sector omschrijving is vervoer en opslag en de activiteiten van het bedrijf vallen onder vervoer per taxi.

03

Nashing Gulimunda
Rodenbachlaan 50, Uithoorn
Jaren werkzaam: 3 jaar
1
werknemer

 Uithoorn
(+1km)

03

Extra informatie:
Nashing Gulimunda is een bedrijf dat gevestigd is aan Rodenbachlaan 50 in de plaats Uithoorn. Het bedrijf is 3 jaar geleden opgericht als een eenmanszaak. Momenteel is er 1 persoon werkzaam in het bedrijf. De officiële sector omschrijving is verhuur van roerende goederen en overige zakelijke dienstverlening en de activiteiten van het bedrijf vallen onder interieurreiniging van gebouwen.

04

Kennroy Transport
Coudenhoveflat 35, Uithoorn
Jaren werkzaam: 2 jaar
1
werknemer

 Uithoorn
(+1km)

04

Extra informatie:
Kennroy Transport is een bedrijf dat gevestigd is aan Coudenhoveflat 35 in de plaats Uithoorn. Het bedrijf is 2 jaar geleden opgericht als een eenmanszaak. Momenteel is er 1 persoon werkzaam in het bedrijf. De officiële sector omschrijving is vervoer en opslag en de activiteiten van het bedrijf vallen onder goederenvervoer over de weg (geen verhuizingen).

Plaatsen in de buurt

×