logo
verhuisbedrijf achtergrond
Zoek verhuisbedrijf voorZoek verhuisbedrijf in plaats BijzonderhedenStraal
Zoek bedrijf voorPlaats+
Home > Noord-Holland > Badhoevedorp


Overzicht verhuizers in Badhoevedorp

 
 
Verhuisbedrijf
Plaats
01

Comenius verhuizers
Jan van Gentstraat 123G, Badhoevedorp
Tel: 020-6177837
Jaren werkzaam: 48 jaar
2
werknemers

 Badhoevedorp
(+1km)

01

Extra informatie:
UW VERHUIZING, ONZE ZORG ...VERZORGD TOT IN DE PUNTJES. Met ruim 40 jaar ervaring in verhuizingen kunt u erop vertrouwen dat uw bezit bij ons in goede handen is. Voor een onbezorgde verhuizing belt u dus Comenius verhuizers uit Badhoevedorp. Wij komen gratis bij u langs om uw wensen met u door te nemen en om u van advies te dienen. Bel of mail ons vandaag nog voor een geheel vrijblijvende offerte.

02

Holland Witgoed
Jan van Gentstraat 32, Badhoevedorp
Jaren werkzaam: 16 jaar
1
werknemer

 Badhoevedorp
(+1km)

02

Extra informatie:
Holland Witgoed is een bedrijf dat gevestigd is aan Jan van Gentstraat 32 in de plaats Badhoevedorp. Het bedrijf is 16 jaar geleden opgericht als een eenmanszaak. Momenteel is er 1 persoon werkzaam in het bedrijf. De officiële sector omschrijving is overige dienstverlening en de activiteiten van het bedrijf vallen onder reparatie van elektrische huishoudelijke apparaten.

03

E.S. Handyman
Fresiastraat 15, Badhoevedorp
Jaren werkzaam: 1 jaar
1
werknemer

 Badhoevedorp
(+2km)

03

Extra informatie:
E.S. Handyman is actief sinds 22 april 2023 en heeft momenteel 1 werknemer in dienst. Het bedrijf staat ingescheven bij de kamer van koophandel onder sbi-code 9609. Deze code staat voor "Overige dienstverlening (rest)". De sector waarin E.S. Handyman valt is Overige dienstverlening en de rechtsvorm is een eenmanszaak.

04

Rem-Express
Windestraat 84, Badhoevedorp
Jaren werkzaam: 2 jaar
1
werknemer

 Badhoevedorp
(+2km)

04

Extra informatie:
Rem-Express is actief sinds 1 juli 2021 en heeft momenteel 1 werknemer in dienst. Het bedrijf staat ingescheven bij de kamer van koophandel onder sbi-code 4942. Deze code staat voor "Verhuisvervoer". De sector waarin Rem-Express valt is Vervoer en opslag en de rechtsvorm is een eenmanszaak. De activiteiten worden omschreven als: Verhuisbedrijf: elektrotechnisch installatiebedrijf.

05

M.K.H. Transport
Egelantierstraat 22, Badhoevedorp
Jaren werkzaam: 4 jaar
1
werknemer

 Badhoevedorp
(+2km)

05

Extra informatie:
M.K.H. Transport staat ingescheven bij de KvK als eenmanszaak en is actief in de sector vervoer en opslag. M.K.H. Transport omschrijft zichzelf als goederenvervoer over de weg. Verhuis vervoer. Vervoer per taxi. De SBI omschrijving geeft de indeling van activiteiten weer, waar dit bedrijf zich mee bezig houdt.

06

Resolute Logistics B.V.
Seringenstraat 18, Badhoevedorp
Jaren werkzaam: 1 jaar

 Badhoevedorp
(+2km)

06

Extra informatie:
Het exploiteren van een logistiek bedrijf en het verzorgen en aanbieden van goederenvervoer over de weg, het aanbieden van verhuisvervoer, alsmede het beoefenen van podiumkunst.

07

Cors de Jongh B.V.
Prinsenhof 11, Badhoevedorp

 Badhoevedorp
(+1km)

07

Extra informatie:
Expeditie, vervoeren van goederen en verhuisonderneming

Plaatsen in de buurt

×