logo
verhuisbedrijf achtergrond
Zoek verhuisbedrijf voorZoek verhuisbedrijf in plaats BijzonderhedenStraal
Zoek bedrijf voorPlaats+
Home > Noord-Holland > Amsterdam-Duivendrecht


Overzicht verhuizers in Amsterdam-Duivendrecht

 
 
Verhuisbedrijf
Plaats
01

Insta Verhuizen
Spaklerweg 75, Amsterdam-duivendrecht
Tel: 0203033461
Jaren werkzaam: 1 jaar
1
werknemer

 Amsterdam-duivendrecht
(+1km)

01

Extra informatie:
Sinds 2016 Tevreden klanten In 2016 zijn wij begonnen met Insta Verhuizen en in die jaren hebben wij een enthousiast team opgebouwd die perfect op elkaar inspelen tijdens verhuizingen. Jarenlange kennis en gedrevenheid zorgen ervoor dat een verhuizing vlekkeloos verloopt. We zijn erg flexibel, u kunt bij ons terecht voor diensten van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat. Voor ons is het belangrijk dat de klant tevreden is, dus wij denken graag met u mee.

02

Art Relocation Storage and Facilities B.V.
Joan Muyskenweg 38, Amsterdam-duivendrecht
Jaren werkzaam: 5 jaar

 Amsterdam-duivendrecht
(+1km)

02

Extra informatie:
Het opslaan van goederen, waaronder werken van kunst, alsmede klein verhuisvervoer en de verkoop van verpakkingsmaterialen en computers. De verkoop van computers en tablets. Het verstrekken van adviezen op het gebied van interieurstyling.

03

Riemsdijk verhuizers
Actief in Amsterdam-Duivendrecht
Tel: 020-6971530
Jaren werkzaam: 25 jaar
20
werknemers

 Amsterdam zuidoost
(+3km)

03

Certificering / branche organisatie:
Erkende Verhuizers ISO normering:ISO 14001 ISO 9001

Extra informatie:
Riemsdijk Verhuizingen BV is gevestigd in Amsterdam Zuid-Oost. Het bedrijf is in 1933 opgericht en is door vakkundige en betrouwbare dienstverlening uitgegroeid tot een van de bekendste en grootste verhuisbedrijven in Amsterdam en regio. Riemsdijk Verhuizingen BV is aangesloten bij de organisatie Top Movers, een landelijk samenwerkingsverband van 16 vooraanstaande erkende verhuisbedrijven verspreid over 25 vestigingen door heel Nederland, die elk bekend zijn in hun eigen regio.

04

A.J. van Deudekom BV
Actief in Amsterdam-Duivendrecht
Tel: (0)20 6 981 981
Jaren werkzaam: >100 jaar
37
werknemers

 Duivendrecht
(+2km)

04

Extra informatie:
Een perfecte dienst op het gebied van verhuizingen, transport, opslag en expositievervoer. Dat is het doel van Deudekom Rotterdam BV verhuizingen. De manier waarop wij dat realiseren maakt ons uniek. Goed luisteren naar uw wensen en in goed overleg tot een oplossing komen. De mentaliteit om tot het uiterste te gaan is altijd aanwezig. U staat centraal en met de betrokkenheid van onze medewerkers kunt u rekenen op een perfect resultaat.

Plaatsen in de buurt

×