logo
verhuisbedrijf achtergrond
Zoek verhuisbedrijf voorZoek verhuisbedrijf in plaats BijzonderhedenStraal
Zoek bedrijf voorPlaats+
Home > Noord-Holland > Duivendrecht


Overzicht verhuizers in Duivendrecht

 
 
Verhuisbedrijf
Plaats
01

A.J. van Deudekom BV
Industrieweg 35, Duivendrecht
Tel: (0)20 6 981 981
Jaren werkzaam: >100 jaar
37
werknemers

 Duivendrecht
(+1km)

01

Extra informatie:
Een perfecte dienst op het gebied van verhuizingen, transport, opslag en expositievervoer. Dat is het doel van Deudekom Rotterdam BV verhuizingen. De manier waarop wij dat realiseren maakt ons uniek. Goed luisteren naar uw wensen en in goed overleg tot een oplossing komen. De mentaliteit om tot het uiterste te gaan is altijd aanwezig. U staat centraal en met de betrokkenheid van onze medewerkers kunt u rekenen op een perfect resultaat.

02

Semmoh Solo Solutions
Lunaweg 323, Duivendrecht
Jaren werkzaam: 1 jaar
1
werknemer

 Duivendrecht
(+1km)

02

Extra informatie:
Semmoh Solo Solutions staat ingescheven bij de KvK als eenmanszaak en is actief in de sector vervoer en opslag. Semmoh Solo Solutions omschrijft zichzelf als verhuiswerkzaamheden. . De SBI omschrijving geeft de indeling van activiteiten weer, waar dit bedrijf zich mee bezig houdt. De omschrijving die hoort bij dit bedrijf is verhuisvervoer.

03

Hebo verhuizers
Actief in Duivendrecht
Tel: 020-6650326
Jaren werkzaam: 64 jaar
6
werknemers

 Amsterdam
(+5km)

03

Certificering / branche organisatie:
TLN VCA

Extra informatie:
HEBO Verhuizingen in Amsterdam HEBO is al meer dan 50 jaar een verhuisvakman waar u op kunt vertrouwen. Samen met HEBO wordt uw verhuizing een succes. Jarenlange ervaring, zorg, toegewijd personeel en de nodige Amsterdamse humor maken dat ons bedrijf dagelijks tevreden klanten heeft. En daar zijn we trots op! Hebo verhuizers is al 50 jaar dé naam in Amsterdam en omgeving.

04

Riemsdijk verhuizers
Actief in Duivendrecht
Tel: 020-6971530
Jaren werkzaam: 25 jaar
20
werknemers

 Amsterdam zuidoost
(+4km)

04

Certificering / branche organisatie:
Erkende Verhuizers ISO normering:ISO 14001 ISO 9001

Extra informatie:
Riemsdijk Verhuizingen BV is gevestigd in Amsterdam Zuid-Oost. Het bedrijf is in 1933 opgericht en is door vakkundige en betrouwbare dienstverlening uitgegroeid tot een van de bekendste en grootste verhuisbedrijven in Amsterdam en regio. Riemsdijk Verhuizingen BV is aangesloten bij de organisatie Top Movers, een landelijk samenwerkingsverband van 16 vooraanstaande erkende verhuisbedrijven verspreid over 25 vestigingen door heel Nederland, die elk bekend zijn in hun eigen regio.

Plaatsen in de buurt

×