logo
verhuisbedrijf achtergrond
Zoek verhuisbedrijf voorZoek verhuisbedrijf in plaats BijzonderhedenStraal
Zoek bedrijf voorPlaats+
Home > Zuid-Holland > Berkel en Rodenrijs


Overzicht verhuizers in Berkel en Rodenrijs

 
 
Verhuisbedrijf
Plaats
01

C. van Dijk Verhuizingen B.V.
Industrieweg 64, Berkel en rodenrijs
Tel: 010 511 70 89

 Berkel en rodenrijs
(+2km)

01

Extra informatie:
Wij zijn een familiebedrijf uit Papendrecht en actief sinds 1927 en uitgegroeid tot een begrip in de verhuiswereld. Vakkundige werknemers, hedendaags verhuismateriaal en een enorme dosis ervaring en Know-how. Dit maakt C. van Dijk Verhuizingen BV uit Papendrecht een kwalitatief hoogstaande onderneming die de vele verschillende aspecten van het verhuisvak tot in de finesses beheerst.

02

Donco verhuizers
Kerkstraat 19/A, Berkel en rodenrijs
Tel: 06-13220220
Jaren werkzaam: 18 jaar
1
werknemer

 Berkel en rodenrijs
(+1km)

02

Extra informatie:
Donco verhuizers te Berkel en Rodenrijs werkt uitsluitend met vaste, gediplomeerde medewerkers, die de nodige vakkundige ervaring hebben. Bovendien staan de meest moderne voorzieningen tot onze beschikking. In onze verhuisauto’s kunnen wij verhuisliften, rolcontainers, garderobekasten en schilderijdozen e.d. meenemen. Uw inboedel is tijdens de verhuizing natuurlijk verzekerd. Welkom bij Donco verhuizers Donco verhuizers neemt graag de zorgen rondom uw verhuizing uit handen.

03

VTM Service
Marshof 23, Berkel en rodenrijs
Tel: 06-30394734
Jaren werkzaam: 13 jaar
1
werknemer

 Berkel en rodenrijs
(+2km)

03

Extra informatie:
Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf wat is gespecialiseerd in verhuis, transport en montage werkzaamheden. Zowel voor particulieren als bedrijven staan wij graag ter beschikking. Wij bieden voor bedrijven, instellingen en verenigingen exclusieve servicecontracten aan. * Verhuizingen Wij kunnen u de helpende hand bieden bij uw verhuizing of kunnen uw verhuizing van A tot Z voor u regelen. Tevens hebben wij een opslagruimte beschikbaar om voor een bepaalde periode uw goederen op te slaan.

04

KlusjeenBusje.nl
Smaragd 45, Berkel en rodenrijs
Jaren werkzaam: 6 jaar
1
werknemer

 Berkel en rodenrijs
(+3km)

04

Extra informatie:
KlusjeenBusje.nl staat ingescheven bij de KvK als eenmanszaak en is actief in de sector bouwnijverheid. KlusjeenBusje.nl omschrijft zichzelf als klussenbedrijf, verhuisbedrijf. De SBI omschrijving geeft de indeling van activiteiten weer, waar dit bedrijf zich mee bezig houdt. De omschrijving die hoort bij dit bedrijf zijn algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

05

RIER Moving Service
Opaal 26, Berkel en rodenrijs
Jaren werkzaam: 5 jaar
2
werknemers

 Berkel en rodenrijs
(+2km)

05

Extra informatie:
RIER Moving Service staat ingescheven bij de KvK als vennootschap onder firma en is actief in de sector vervoer en opslag. RIER Moving Service omschrijft zichzelf als verhuisvervoer. Renovatie van huizen en/of gebouwen. In- en verkopen van tweedehands auto's. Medische apparatuur installeren. . De SBI omschrijving geeft de indeling van activiteiten weer, waar dit bedrijf zich mee bezig houdt.

06

On-Road
Industrieweg 82, Berkel en rodenrijs
Jaren werkzaam: 3 jaar
1
werknemer

 Berkel en rodenrijs
(+2km)

06

Extra informatie:
On-Road staat ingescheven bij de KvK als besloten vennootschap en is actief in de sector verhuur van roerende goederen en overige zakelijke dienstverlening. On-Road omschrijft zichzelf als verhuizingen. . De SBI omschrijving geeft de indeling van activiteiten weer, waar dit bedrijf zich mee bezig houdt.

07

L. Reijnhout Services
Veldspaat 36, Berkel en rodenrijs
Jaren werkzaam: 5 jaar
1
werknemer

 Berkel en rodenrijs
(+2km)

07

Extra informatie:
L. Reijnhout Services is een bedrijf dat gevestigd is aan Veldspaat 36 in de plaats Berkel en Rodenrijs. Het bedrijf is 5 jaar geleden opgericht als een eenmanszaak. Momenteel is er 1 persoon werkzaam in het bedrijf. De officiële sector omschrijving is verhuur van roerende goederen en overige zakelijke dienstverlening en de activiteiten van het bedrijf vallen onder interieurreiniging van gebouwen

08

PS Ontruimingen Schoonmaak & Verhuizing
Oranjestraat 50, Berkel en rodenrijs

 Berkel en rodenrijs
(+1km)

08

Extra informatie:
Ontruimingen van appartementen, woningen, garageboxen / opslag loodsen. Schoonmaak van appartementen en woning. Verhuizing ( kleinschalige verhuizingen ) en goederen / inboedel transporteren voor particulieren.

Plaatsen in de buurt

×