logo
verhuisbedrijf achtergrond
Zoek verhuisbedrijf voorZoek verhuisbedrijf in plaats BijzonderhedenStraal
Zoek bedrijf voorPlaats+
Home > Zuid-Holland > Nootdorp


Overzicht verhuizers in Nootdorp

 
 
Verhuisbedrijf
Plaats
01

Van Den IJssel Verhuizers En Export Packers
Legakker 38, Nootdorp
Jaren werkzaam: 6 jaar
1
werknemer

 Nootdorp
(+1km)

01

Extra informatie:
Van Den IJssel Verhuizers En Export Packers is actief sinds 1 augustus 2017 en heeft momenteel 1 werknemer in dienst. Het bedrijf staat ingescheven bij de kamer van koophandel onder sbi-code 4942. Deze code staat voor "Verhuisvervoer". De sector waarin Van Den IJssel Verhuizers En Export Packers valt is Vervoer en opslag en de rechtsvorm is een eenmanszaak.

02

Sprint Transport
Woensdrechthof 144, Nootdorp
Jaren werkzaam: 8 jaar
1
werknemer

 Nootdorp
(+2km)

02

Extra informatie:
Sprint Transport staat ingescheven bij de KvK als eenmanszaak en is actief in de sector vervoer en opslag. Sprint Transport omschrijft zichzelf als verhuizingen/koeriersdiensten. De SBI omschrijving geeft de indeling van activiteiten weer, waar dit bedrijf zich mee bezig houdt. De omschrijving die hoort bij dit bedrijf is verhuisvervoer.

03

Maher Ibrahim
Prinses Beatrixstraat 36, Nootdorp
Jaren werkzaam: 4 jaar
1
werknemer

 Nootdorp
(+1km)

03

04

Verhuisbedrijf Charly's
Actief in Nootdorp
Tel: 070-3640754
Jaren werkzaam: 4 jaar
1
werknemer

 Den haag
(+3km)

04

Extra informatie:
Verhuisbedrijf Charly's te Den Haag We zijn heel klein begonnen met een personenauto met aanhanger, voor het vervoer van kleine transportjes zoals koelkasten, wasmachines, eethoekjes enzovoorts. Al snel was de aanhanger te klein en werd er een busje aangeschaft. Maar ook die werd weer vervangen door groter en groter. Tegenwoordig rijden er twee wagens, waarmee al veel inventarissen zijn verhuisd.

05

Muezerie Service
Actief in Nootdorp
Tel: 070-3019478
Jaren werkzaam: 24 jaar
4
werknemers

 Den haag
(+3km)

05

Extra informatie:
Muezerie Verhuizingen BV Onze historie gaat terug tot 1879 toen het bedrijf in Den Haag werd opgericht. Van vader op zoon overgegaan, een echt familiebedrijf dat is uitgegroeid tot een modern, veelzijdig Verhuis & Montagebedrijf. We werken met een vast team professionele verhuizers en monteurs die van dag tot dag met veel plezier op weg gaan. Hierdoor wordt optimale dienstverlening gewaarborgd.

06

UTS Nederland
Actief in Nootdorp
Tel: 088 - 002 30 00
Jaren werkzaam: 11 jaar
5
werknemers

 Den haag
(+3km)

06

Extra informatie:
Onze dienstverlening richt zich op het organiseren van alle facilitaire facetten rondom uw huisvestingsproces. De door u gewenste dienstverlening wordt u vanuit één aanspreekpunt aangeboden. UTS Nederland Rotterdam Gouda Wij bieden u flexibiliteit, efficiency en kostenbesparingen. Wij zien u als partner. Een partner die profiteert van onze integrale bundeling van kennis, organisatie en logistiek.

07

Abbink UTS
Actief in Nootdorp
Tel: 070 - 336 73 00
Jaren werkzaam: 37 jaar
56
werknemers

 Den haag
(+2km)

07

Extra informatie:
Onze dienstverlening richt zich op het organiseren van alle facilitaire facetten rondom uw huisvestingsproces. De door u gewenste dienstverlening wordt u vanuit één aanspreekpunt aangeboden. Wij bieden u flexibiliteit, efficiency en kostenbesparingen. Wij zien u als partner. Een partner die profiteert van onze integrale bundeling van kennis, organisatie en logistiek.

08

MegaMovers Verhuizers
Actief in Nootdorp
Tel: 085 06 08 072

 Rijswijk
(+5km)

08

Extra informatie:
WIJ STAAN VOOR U KLAAR Professionele verhuizers inhuren? Wij maken van uw verhuizing een feestje, zodat u zo snel mogelijk optimaal woonplezier kan beleven in uw nieuwe woning. MegaMovers Verhuizingen neemt daarom graag uw verhuizing uit handen. U kunt gebruik maken van onze jarenlange ervaring en expertise van onze medewerkers.

Plaatsen in de buurt

×