logo
verhuisbedrijf achtergrond
Zoek verhuisbedrijf voorZoek verhuisbedrijf in plaats BijzonderhedenStraal
Zoek bedrijf voorPlaats+
Home > Zuid-Holland > Den Hoorn (ZH)


Overzicht verhuizers in Den Hoorn (ZH)

 
 
Verhuisbedrijf
Plaats
01

Attent verhuisservice
Voordijkshoorn 112, Den hoorn
Tel: 06 26 75 70 70
Jaren werkzaam: 5 jaar
1
werknemer

 Den hoorn
(+1km)

01

Extra informatie:
Attent verhuisservice Na jaren ervaring in de verhuiswereld heb ik besloten om een eigen verhuisbedrijf op te richten. Ik heb tal van verhuizingen gedaan, zowel zakelijk als particulier. Elke verhuizing is uniek en elke opdracht is weer een uitdaging. Samen met mijn team zorg ik ervoor dat uw verhuizing vlekkeloos verloopt. Tarieven Iedere verhuizing is uniek en spelen factoren en aspecten mee.

02

Joh van Buuren & Zn verhuizers
Actief in Den Hoorn (ZH)
Tel: 015-2565544
Jaren werkzaam: >100 jaar
24
werknemers

 Delft
(+3km)

02

Extra informatie:
Bent u op zoek naar een betrouwbaar verhuisbedrijf in Delft? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Of uw verhuizing klein is of groot, particulier of zakelijk, binnen Nederland, Europa of overzee: Joh van Buuren & Zn verhuizers uit Delft voert alle vormen van verhuizingen uit. Met passie. Al ruim honderd jaar.

03

Muezerie Service
Actief in Den Hoorn (ZH)
Tel: 070-3019478
Jaren werkzaam: 24 jaar
4
werknemers

 Den haag
(+5km)

03

Extra informatie:
Muezerie Verhuizingen BV Onze historie gaat terug tot 1879 toen het bedrijf in Den Haag werd opgericht. Van vader op zoon overgegaan, een echt familiebedrijf dat is uitgegroeid tot een modern, veelzijdig Verhuis & Montagebedrijf. We werken met een vast team professionele verhuizers en monteurs die van dag tot dag met veel plezier op weg gaan. Hierdoor wordt optimale dienstverlening gewaarborgd.

04

VerhuisExpress
Actief in Den Hoorn (ZH)
Tel: 070-3621109
Jaren werkzaam: 29 jaar

 Rijswijk
(+4km)

04

Extra informatie:
De Verhuisexpress verhuisbedrijf uit Rijswijk is het vertrouwde adres voor alle verhuizingen. Zo beschikken wij over verschillende auto's, verhuisliften, en veel ervaring op het gebied van verhuizen, demonteren en monteren van meubelen, emballeren, enz. U kunt bij De Verhuisexpress verhuisbedrijf terecht voor alle verhuizingen zowel particulier- als bedrijfsverhuizingen. Maar ook als u de verhuizing zelf wilt doen en de grote stukken een probleem zijn kunt u bij ons terecht.

Plaatsen in de buurt

×