logo
verhuisbedrijf achtergrond
Zoek verhuisbedrijf voorZoek verhuisbedrijf in plaats BijzonderhedenStraal
Zoek bedrijf voorPlaats+
Home > Zuid-Holland > Poeldijk


Overzicht verhuizers in Poeldijk

 
 
Verhuisbedrijf
Plaats
01

DEVERHUIZING.NL
ABC Westland 257, Poeldijk
Tel: 070 7070341
Jaren werkzaam: 1 jaar

 Poeldijk
(+1km)

01

Extra informatie:
DEVERHUIZING.NL Dé specialist in verhuizen -Specialist in kleine- en grote verhuizingen -Snel inzetbaar (7 dagen per week) -Binnen 24 uur een offerte op maat -100% aanbevolen door klanten -Actief vanuit de regio Zuid Holland -Uitstekende garantievoorwaarden -500 m² tijdelijk en onbeperkte opslag Heeft u een verhuisbedrijf nodig? De Verhuizing is hét verhuisbedrijf van Nederland! De Verhuizing verzorgt uw verhuizing van het begin tot het eind.

02

24/7 Transport
Nieuwstraat 33, Poeldijk
Jaren werkzaam: 1 jaar
1
werknemer

 Poeldijk
(+1km)

02

Extra informatie:
24/7 Transport staat ingescheven bij de KvK als eenmanszaak en is actief in de sector vervoer en opslag. 24/7 Transport omschrijft zichzelf als verhuizing en transportbedrijf. De SBI omschrijving geeft de indeling van activiteiten weer, waar dit bedrijf zich mee bezig houdt. De omschrijving die hoort bij dit bedrijf is goederenvervoer over de weg (geen verhuizingen).

03

Nostalgie ontruimingen & verhuizingen
Dahliastraat 13, Poeldijk
Jaren werkzaam: 4 jaar
1
werknemer

 Poeldijk
(+1km)

03

Extra informatie:
Nostalgie ontruimingen & verhuizingen is actief sinds 1 februari 2020 en heeft momenteel 1 werknemer in dienst. Het bedrijf staat ingescheven bij de kamer van koophandel onder sbi-code 4942. Deze code staat voor "Verhuisvervoer". De sector waarin Nostalgie ontruimingen & verhuizingen valt is Vervoer en opslag en de rechtsvorm is een eenmanszaak.

04

Devka TT
Vredebestlaan 33, Poeldijk
Jaren werkzaam: 4 jaar
1
werknemer

 Poeldijk
(+1km)

04

Extra informatie:
Devka TT is een bedrijf dat gevestigd is aan Vredebestlaan 33 in de plaats Poeldijk. Het bedrijf is 4 jaar geleden opgericht als een eenmanszaak. Momenteel is er 1 persoon werkzaam in het bedrijf. De officiële sector omschrijving is groot- en detailhandel, reparatie van auto's en de activiteiten van het bedrijf vallen onder handelsbemiddeling gespecialiseerd in overige goederen.

Plaatsen in de buurt

×