logo
verhuisbedrijf achtergrond
Zoek verhuisbedrijf voorZoek verhuisbedrijf in plaats BijzonderhedenStraal
Zoek bedrijf voorPlaats+
Home > Zuid-Holland > Wateringen


Overzicht verhuizers in Wateringen

 
 
Verhuisbedrijf
Plaats
01

Westlandse verhuizers
Maasdijkseweg 132, Wateringen
Tel: 06 21 21 00 11
Jaren werkzaam: 5 jaar
11
werknemers

 Wateringen
(+1km)

01

Extra informatie:
Welkom Met jarenlange ervaring is Westlandse verhuizers uit Kwintsheul gespecialiseerd in alle soorten verhuizingen. Voor zowel projectverhuizingen als particuliere verhuizingen bent u bij ons aan het juiste adres. Ook verleent Westlandse verhuizers uit Kwintsheul collegiale assistentie aan gerenommeerde verhuisbedrijven. Daarnaast hebben wij speciaal opgeleide exportverpakkers in dienst, die uw inboedel kunnen verpakken voor overzeese verhuizingen.

02

Verhuisbedrijf Verhuisvoordeliger
Klopperman 53, Unit 69, Wateringen
Tel: 070 22 11 205
Jaren werkzaam: 5 jaar
1
werknemer

 Wateringen
(+2km)

02

Extra informatie:
Ga jij binnenkort verhuizen en zoek je naar een betrouwbare, voordelige partner om jou hierin bij te staan? Verhuisvoordeliger is hét verhuisbedrijf in de regio. Wij zijn een goedkope verhuisservice, in te schakelen voor diverse verhuizingen, professioneel materiaal en misschien nog wel het belangrijkste; ervaren personeel met expertise.

03

Van Toor Ontruimingen
De Maroc 16, Wateringen
Tel: 06 4920 1740

 Wateringen
(+1km)

03

Extra informatie:
Ontruimen Wanneer u een woning moet ontruimen komt er vaak veel meer om de hoek kijken dan u zich beseft. U komt tijd, energie en- of handen tekort, zeker als het een overlijden betreft. Wij hebben ruime ervaring in het ontruimen van woningen en bedrijfspanden en staan graag voor u klaar! Samen met u maken we een plan en zorgen we dat er geen waardevolle spullen verloren gaan. Het resultaat is een bezemschone oplevering van uw pand.

04

Sterk transport
Westlandseweg 4, Wateringen
Tel: 0174 768086

 Wateringen
(+2km)

04

05

Jim´s all-in service
Fruitlaan 19, Wateringen
Jaren werkzaam: 5 jaar
1
werknemer

 Wateringen
(+1km)

05

Extra informatie:
Jim´s all-in service is een bedrijf dat gevestigd is aan Fruitlaan 19 in de plaats Wateringen. Het bedrijf is 5 jaar geleden opgericht als een eenmanszaak. Momenteel is er 1 persoon werkzaam in het bedrijf. De officiële sector omschrijving is vervoer en opslag en de activiteiten van het bedrijf vallen onder verhuisvervoer.

06

Verhuisbedrijf Gordijn
Veenland 31, Wateringen
Tel: 085 080 1600
Jaren werkzaam: 3 jaar
1
werknemer

 Wateringen
(+1km)

06

Extra informatie:
Ervaren Verhuizers Wij werken vol trots met een team van ervaren verhuizers met ervaring verhuizingen, montage, opslag én transport. Ons team wordt ingezet op verschillende projecten, verhuizingen en opdrachten. Dankzij de ervaring van onze voormannen en verhuizers kunnen we bijna iedere klus tot een goed eind brengen.

07

VMT Service
Windmolen 125, Wateringen
Jaren werkzaam: 4 jaar
1
werknemer

 Wateringen
(+1km)

07

Extra informatie:
VMT Service is actief sinds 1 april 2020 en heeft momenteel 1 werknemer in dienst. Het bedrijf staat ingescheven bij de kamer van koophandel onder sbi-code 4942. Deze code staat voor "Verhuisvervoer". De sector waarin VMT Service valt is Vervoer en opslag en de rechtsvorm is een eenmanszaak. De activiteiten worden omschreven als: Verhuizings- en transportwerkzaamheden alsmede montagewerkzaamheden.

08

EVM Logistiek en Onderhoud
De Colman 79, Wateringen
Tel: 0174 270579
Jaren werkzaam: 12 jaar
1
werknemer

 Wateringen
(+1km)

08

Extra informatie:
EVM Logistiek en Onderhoud is actief sinds 1 februari 2012 en heeft momenteel 1 werknemer in dienst. Het bedrijf staat ingescheven bij de kamer van koophandel onder sbi-code 4942. Deze code staat voor "Verhuisvervoer". De sector waarin EVM Logistiek en Onderhoud valt is Vervoer en opslag en de rechtsvorm is een eenmanszaak.

09

Move It Moving
's-Gravenzandseweg 18, Wateringen
Jaren werkzaam: 2 jaar
1
werknemer

 Wateringen
(+1km)

09

Extra informatie:
Move It Moving is een bedrijf dat gevestigd is aan 's-Gravenzandseweg 18 in de plaats Wateringen. Het bedrijf is 2 jaar geleden opgericht als een eenmanszaak. Momenteel is er 1 persoon werkzaam in het bedrijf. De officiële sector omschrijving is vervoer en opslag en de activiteiten van het bedrijf vallen onder verhuisvervoer.

10

JMP Dienstverlening
Tieratesstraat 21, Wateringen
Jaren werkzaam: 5 jaar
1
werknemer

 Wateringen
(+1km)

10

Extra informatie:
JMP Dienstverlening is een bedrijf dat gevestigd is aan Tieratesstraat 21 in de plaats Wateringen. Het bedrijf is 5 jaar geleden opgericht als een eenmanszaak. Momenteel is er 1 persoon werkzaam in het bedrijf. De officiële sector omschrijving is bouwnijverheid en de activiteiten van het bedrijf vallen onder algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

11

PetroBouwer
Harry Hoekstraat 87, Wateringen
Jaren werkzaam: 4 jaar
1
werknemer

 Wateringen
(+1km)

11

Extra informatie:
PetroBouwer staat ingescheven bij de KvK als eenmanszaak en is actief in de sector bouwnijverheid. PetroBouwer omschrijft zichzelf als koerierdienst, verhuizingen en klusbedrijf. . De SBI omschrijving geeft de indeling van activiteiten weer, waar dit bedrijf zich mee bezig houdt. De omschrijving die hoort bij dit bedrijf zijn algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

Plaatsen in de buurt

×