logo
verhuisbedrijf achtergrond
Zoek verhuisbedrijf voorZoek verhuisbedrijf in plaats BijzonderhedenStraal
Zoek bedrijf voorPlaats+
Home > Zuid-Holland > Voorburg


Overzicht verhuizers in Voorburg

 
 
Verhuisbedrijf
Plaats
01

StudentVerhuizers
Appelgaarde 4, Voorburg
Tel: 085 – 777 77 77
Jaren werkzaam: 8 jaar
2
werknemers

 Voorburg
(+2km)

01

Extra informatie:
Betaalbare studenten verhuisservice door een slimme aanpak Stressvrij verhuizen: dat is zelf achterover zitten én niet te veel betalen. StudentVerhuizers levert een professionele verhuizing tegen een betaalbaar tarief. Tijdens de verhuizing werken we met gediplomeerde verhuizers en zelf opgeleide studentverhuizers. Zo besparen we op arbeidskosten, wat u ook terugziet in onze tarieven. Alle verhuizers bezitten de juiste certificaten.

02

Snelle verhuisbedrijf
Van Heurnstraat 194, Voorburg
Tel: 085-3036140

 Voorburg
(+2km)

02

Extra informatie:
Zorgenloos verhuizen met een ervaren verhuisbedrijf. Met meer dan 5 jaar ervaring op het gebied van particuliere verhuizingen kunnen wij een zorgenloze ervaring aanbieden aan al onze klanten, wanneer u gaat verhuizen zit u bij snelleverhuisbedrijf.nl bij het juiste adres! Ook zijn wij een erkende verhuizer dankzij onze zorgvuldigheid, snelheid en onze lage kosten.

03

Oranje Movers
Oosteinde 137, Voorburg
Tel: 085-0600017
Jaren werkzaam: 1 jaar
1
werknemer

 Voorburg
(+2km)

03

Extra informatie:
Oranje Movers is een bedrijf dat gevestigd is aan Oosteinde 137 in de plaats Voorburg. Het bedrijf is 1 jaar geleden opgericht als een eenmanszaak. Momenteel is er 1 persoon werkzaam in het bedrijf. De officiële sector omschrijving is vervoer en opslag en de activiteiten van het bedrijf vallen onder verhuisvervoer.

04

WRVU Transport
Reuvenslaan 238, Voorburg
Jaren werkzaam: 6 jaar
1
werknemer

 Voorburg
(+1km)

04

Extra informatie:
WRVU Transport staat ingescheven bij de KvK als eenmanszaak en is actief in de sector vervoer en opslag. WRVU Transport omschrijft zichzelf als het verrichten van transport- en verhuiswerkzaamheden. De SBI omschrijving geeft de indeling van activiteiten weer, waar dit bedrijf zich mee bezig houdt. De omschrijving die hoort bij dit bedrijf is goederenvervoer over de weg (geen verhuizingen).

05

Adil Maliki
Prins Bernhardlaan 276, Voorburg
Jaren werkzaam: 1 jaar
1
werknemer

 Voorburg
(+1km)

05

06

Tologistiek
Louis Couperusstraat 51, Voorburg
Jaren werkzaam: 3 jaar
1
werknemer

 Voorburg
(+1km)

06

Extra informatie:
Tologistiek is actief sinds 1 september 2020 en heeft momenteel 1 werknemer in dienst. Het bedrijf staat ingescheven bij de kamer van koophandel onder sbi-code 4942. Deze code staat voor "Verhuisvervoer". De sector waarin Tologistiek valt is Vervoer en opslag en de rechtsvorm is een eenmanszaak. De activiteiten worden omschreven als: Verhuisbedrijf.

07

Clausen Dienstverlening
Prins Hendrikstraat 41, Voorburg
Jaren werkzaam: 16 jaar
1
werknemer

 Voorburg
(+1km)

07

Extra informatie:
Montagewerkzaamheden, laden en lossen van vrachtwagens, verhuisbedrijf alsmede het verrichten van chauffeursdiensten

08

VWS Service
Paradijsstraat 128, Voorburg
Jaren werkzaam: 7 jaar
1
werknemer

 Voorburg
(+2km)

08

Extra informatie:
VWS Service is actief sinds 18 mei 2017 en heeft momenteel 1 werknemer in dienst. Het bedrijf staat ingescheven bij de kamer van koophandel onder sbi-code 4120. Deze code staat voor "Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw". De sector waarin VWS Service valt is Bouwnijverheid en de rechtsvorm is een eenmanszaak.

09

Danny Antonisse
Ter Cappellenstraat 4, Voorburg
Jaren werkzaam: 1 jaar
1
werknemer

 Voorburg
(+1km)

09

Extra informatie:
Danny Antonisse staat ingescheven bij de KvK als eenmanszaak en is actief in de sector verhuur van roerende goederen en overige zakelijke dienstverlening. Danny Antonisse omschrijft zichzelf als het ontruimen van woningen alsmede verhuizen. De SBI omschrijving geeft de indeling van activiteiten weer, waar dit bedrijf zich mee bezig houdt.

10

Sk verhuizingen
Nicolaas Beetslaan 278, Voorburg
Jaren werkzaam: 6 jaar
1
werknemer

 Voorburg
(+1km)

10

Extra informatie:
Sk verhuizingen is een bedrijf dat gevestigd is aan Nicolaas Beetslaan 278 in de plaats Voorburg. Het bedrijf is 6 jaar geleden opgericht als een eenmanszaak. Momenteel is er 1 persoon werkzaam in het bedrijf. De officiële sector omschrijving is informatie en communicatie en de activiteiten van het bedrijf vallen onder overige dienstverlenende activiteiten op het gebied van informatietechnologie.

11

Bulck Verhuizer
Ewoudt van der Dussenlaan 23, Voorburg
Maanden werkzaam: 5 maand
1
werknemer

 Voorburg
(+1km)

11

12

Nova Ride
Albert Verweystraat 3, Voorburg
Maanden werkzaam: 3 maand
1
werknemer

 Voorburg
(+1km)

12

Extra informatie:
Nova Ride is actief sinds 1 februari 2024 en heeft momenteel 1 werknemer in dienst. Het bedrijf staat ingescheven bij de kamer van koophandel onder sbi-code 4942. Deze code staat voor "Verhuisvervoer". De sector waarin Nova Ride valt is Vervoer en opslag en de rechtsvorm is een eenmanszaak. De activiteiten worden omschreven als: Verhuisvervoer.

Plaatsen in de buurt

×