logo
verhuisbedrijf achtergrond
Zoek verhuisbedrijf voorZoek verhuisbedrijf in plaats BijzonderhedenStraal
Zoek bedrijf voorPlaats+
Home > Noord-Holland > Zwanenburg


Overzicht verhuizers in Zwanenburg

 
 
Verhuisbedrijf
Plaats
01

Verhuisdeal24.nl
Zwanenburgerdijk 347, Zwanenburg
Tel: 020 354 2540

 Zwanenburg
(+1km)

01

Extra informatie:
Verhuisdeal24.nl verhuizen in Amsterdam Verhuisdeal24.nl verhuist uw goederen of huis, tegen een voordelige prijs van a-naar-b door heel Nederland. Ook helpen wij u verhuizen van en naar Nederland. Naast onze verhuisservice. Helpen wij u ook met het opslaan van uw meubels in onze opslagruimte, ook helpen we u graag met montage service tijdens uw verhuizing. Wilt u toch graag zelf uw verhuizing samenstellen, dan kunt u een verhuislift of een extra verhuizer inhuren bij ons.

02

Verhuis Gigant
Venenweg 17 i, Zwanenburg
Tel: 06-15493075

 Zwanenburg
(+1km)

02

Extra informatie:
Met ons verhuisbedrijf, betaalbaar en snel verhuizen Een professioneel verhuisbedrijf dat zakelijke en particuliere inboedels verhuist, met behulp van echte vakmannen. Geen studenten maar opgeleide en getrainde verhuizers die weten wat ze doen! Verhuizen met een erkend verhuisbedrijf Gaat u verhuizen of wilt u uw woning laten ontruimen dan bent u uiteraard ook op zoek naar een verhuisbedrijf die betaalbaar is en ook nog eens de beste service verleend.

03

A. Weber Transport & Logistieke Dienstverlening
Troelstralaan 145, Zwanenburg
Jaren werkzaam: 18 jaar
1
werknemer

 Zwanenburg
(+1km)

03

Extra informatie:
A. Weber Transport & Logistieke Dienstverlening is actief sinds 1 augustus 2005 en heeft momenteel 1 werknemer in dienst. Het bedrijf staat ingescheven bij de kamer van koophandel onder sbi-code 5221. Deze code staat voor "Dienstverlening voor vervoer over land". De sector waarin A. Weber Transport & Logistieke Dienstverlening valt is Vervoer en opslag en de rechtsvorm is een eenmanszaak.

04

Heinis Logistics B.V.
De Heining 12, Zwanenburg

 Zwanenburg
(+1km)

04

Extra informatie:
De uitoefening van het expeditie-, transport- en verhuizersbedrijf, zowel in Nederland als naar-, van- en in het buitenland, daaronder begrepen het emballeren, opslaan en verzenden van goederen; holdingactiviteiten

05

van Soelen Transport en Verhuur
Lijnderdijk 110, Zwanenburg
Jaren werkzaam: 19 jaar
1
werknemer

 Zwanenburg
(+2km)

05

Extra informatie:
van Soelen Transport en Verhuur is actief sinds 1 januari 2005 en heeft momenteel 1 werknemer in dienst. Het bedrijf staat ingescheven bij de kamer van koophandel onder sbi-code 4941. Deze code staat voor "Goederenvervoer over de weg (geen verhuizingen)". De sector waarin van Soelen Transport en Verhuur valt is Vervoer en opslag en de rechtsvorm is een eenmanszaak.

06

Geerts Verhuizingen
Dennenlaan 24, Zwanenburg

 Zwanenburg
(+1km)

06

Extra informatie:
Verzorgen van verhuizingen en vervoeren van goederen.

Plaatsen in de buurt

×