logo
verhuisbedrijf achtergrond
Zoek verhuisbedrijf voorZoek verhuisbedrijf in plaats BijzonderhedenStraal
Zoek bedrijf voorPlaats+
Home > Noord-Holland > Lijnden


Overzicht verhuizers in Lijnden

 
 
Verhuisbedrijf
Plaats
01

Man & Van
Raasdorperweg 74 D, Lijnden
Tel: 0684868316

 Lijnden
(+1km)

01

Extra informatie:
Man & Van zorgeloze verhuizingen Voor een goedkope verhuizing kunt u er voor kiezen om de verhuizers aan te vullen met eigen krachten (vrienden, familie) de verhuizing gaat dan sneller en dat scheelt u in de kosten. U regelt zelf alle verpakkingsmaterialen en pakt zelf de verhuisdozen in en uit.

02

Meubeltransport Amsterdam
Raasdorperweg 169, Lijnden
Jaren werkzaam: 17 jaar
2
werknemers

 Lijnden
(+1km)

02

Extra informatie:
Meubeltransport Amsterdam is actief sinds 1 februari 2007 en heeft momenteel 2 werknemers in dienst. Het bedrijf staat ingescheven bij de kamer van koophandel onder sbi-code 4942. Deze code staat voor "Verhuisvervoer". De sector waarin Meubeltransport Amsterdam valt is Vervoer en opslag en de rechtsvorm is een vennootschap Onder Firma.

03

Direct Express B.V.
Milaanstraat 14, Lijnden

 Lijnden
(+1km)

03

Extra informatie:
Het leveren van transport diensten en koeriersdiensten, verzorgen van personenvervoer, alsmede het verzorgen van verhuizingen en logistiek; holding.

04

Ketel verhuizers
Actief in Lijnden
Tel: 023 - 5579828
Jaren werkzaam: 14 jaar
3
werknemers

 Hoofddorp
(+5km)

04

Extra informatie:
Hoewel gevestigd in Badhoevedorp is Ketel verhuizers ook een begrip in Hoofddorp. Maar ook buiten deze regio, dus in Amsterdam en Haarlem, is Ketel verhuizers actief en bekend. Door onze jarenlange ervaring heeft Ketel verhuizers inmiddels een uitstekende reputatie als het gaat om het met zorg verhuizen van uw eigendommen. U heeft bij Ketel verhuizers de keuze uit verschillende Verhuis Pakketten. Zo kunt u alles zelf doen maar u kunt ook alles aan ons overlaten.

Plaatsen in de buurt

×