logo
verhuisbedrijf achtergrond
Zoek verhuisbedrijf voorZoek verhuisbedrijf in plaats BijzonderhedenStraal
Zoek bedrijf voorPlaats+
Home > Noord-Holland > Halfweg


Overzicht verhuizers in Halfweg

 
 
Verhuisbedrijf
Plaats
01

Premium movers Amsterdam
Haarlemmerstraatweg 73, Halfweg
Tel: 0886885959
Jaren werkzaam: 7 jaar

 Halfweg
(+3km)

01

Extra informatie:
Premium Movers Particulier of zakelijk Ons fundament: uw wensen Goed en betaalbaar of juist heel exclusief verhuizen? Elke verhuizing krijgt bij ons de volle aandacht. Aan die onvoorwaardelijke inzet danken wij onze uitstekende reputatie. Al 15 jaar realiseren wij naar tevredenheid verhuisklussen in de breedste zin van het woord. Onze medewerkers nemen uw wensen serieus, hebben een prima opleiding gevolgd en werken zeer correct.

02

MG Works
Polanenstraat 9, Halfweg
Jaren werkzaam: 1 jaar
1
werknemer

 Halfweg
(+1km)

02

Extra informatie:
MG Works is een bedrijf dat gevestigd is aan Polanenstraat 9 in de plaats Halfweg. Het bedrijf is 1 jaar geleden opgericht als een eenmanszaak. Momenteel is er 1 persoon werkzaam in het bedrijf. De officiële sector omschrijving is vervoer en opslag en de activiteiten van het bedrijf vallen onder verhuisvervoer.

03

Apollo verhuizers
Actief in Halfweg
Tel: 020 4113424
Jaren werkzaam: 24 jaar
18
werknemers

 Amsterdam
(+3km)

03

Extra informatie:
Apollo verhuizers is een jong, dynamisch bedrijf uit Amsterdam met medewerkers die een ruime ervaring hebben binnen de branche. Van een eenvoudige verhuizing tot de meest complexe situaties. We hebben alles in huis voor een succesvolle bedrijfs- of projectverhuizing. Uiteraard werken we met het modernste materieel. Onze medewerkers verstaan hun vak en oefenen dat met plezier uit. Ze voelen zich persoonlijk betrokken, zijn flexibel en probleemoplossend.

04

Huurverhuislift.nl
Actief in Halfweg
Tel: 020-6185328
Jaren werkzaam: 17 jaar
1
werknemer

 Amsterdam
(+3km)

04

Extra informatie:
Over ons Huurverhuislift.nl is dé betrouwbare partner voor al uw te liften objecten. Bij Huurverhuislift.nl maakt u gebruik van onze jarenlange ervaring bij het inzetten van verhuisliften. Bij ons huurt u heel voordelig een bemande verhuislift. Het grote voordeel van een bemande verhuislift, is dat u geholpen wordt door een ervaren en meewerkende verhuizer.

Plaatsen in de buurt

×