logo
verhuisbedrijf achtergrond
Zoek verhuisbedrijf voorZoek verhuisbedrijf in plaats BijzonderhedenStraal
Zoek bedrijf voorPlaats+
Home > Utrecht > Werkhoven


Overzicht verhuizers in Werkhoven

 
 
Verhuisbedrijf
Plaats
01

MTU Logistics
Oostromsdijkje 7, Werkhoven
Tel: 0346 833333
Jaren werkzaam: 5 jaar
1
werknemer

 Werkhoven
(+2km)

01

Extra informatie:
Dé Senioren Verhuizer van Midden Nederland MTU Verhuisservice is een specialist op het gebied van seniorenverhuizingen. Omdat bij senioren verhuizingen veel meer komt kijken dan bij een reguliere verhuizing, wordt u hierin begeleid door een Persoonlijke Verhuisadviseur. Deze persoonlijke adviseur zal tijdens een vrijblijvend intakegesprek de verhuizing stap voor stap met u doornemen, en mocht de keuze op MTU Verhuisservice vallen, uw aanspreekpunt zijn tijdens het hele traject.

02

Wernken de Jong Verhuizingen
Actief in Werkhoven
Tel: 06-54720928

 Driebergen-rijsenburg
(+5km)

02

Extra informatie:
Wernken De Haan Verhuizingen uit IJsselstein is gespecialiseerd in verhuizingen van deur tot deur in Nederland. Tevens zijn wij gespecialiseerd in standaard en moeilijke piano- en vleugeltransporten. Kijkt u gerust eens rond bij onze foto reportages. Voor meer informatie kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

03

M.J. van Brenen & Zn. B.V.
Actief in Werkhoven
Tel: 0343-412321
Jaren werkzaam: 96 jaar
18
werknemers

 Doorn
(+5km)

03

Extra informatie:
Bij M J van Brenen & Zn BV Erkende Verhuizers uit Doorn wordt uw verhuizing compleet verzorgd en tot in de puntjes geregeld. U kunt bij ons terecht voor: De verhuizing van uw woonhuis of werkplek De verhuizing van uw woonhuis brengt de nodige romslomp met zich mee. Naast het echte 'verhuizen' moet ook de organisatie erachter goed georganiseerd zijn. Daarom wordt het voor u een stuk makkelijker als het goed en degelijk verzorgd wordt door Van Brenen erkende verhuizers in Doorn.

04

De Bie Klein Transport & Verhuizingen
Actief in Werkhoven
Tel: 06 30816365

 Houten
(+5km)

04

Extra informatie:
De Bie Klein Transport & Verhuizingen is een klein en modern transport- en verhuisbedrijf gevestigd in Houten. De centrale ligging aan de A27 vormt een uitstekende uitvalsbasis naar alle hoeken van Nederland. Wij kunnen u verschillende diensten aanbieden. Van het ophalen van een meubelstuk met onze vrachttaxi tot het verhuizen van de complete inboedel van particulieren en bedrijven. Ook verhuren en verkopen we verhuismaterialen.

05

Vermeulen Verhuis & Transport Houten B.V.
Actief in Werkhoven
Tel: 0343520444
Jaren werkzaam: 40 jaar
1
werknemer

 Driebergen-rijsenburg
(+6km)

05

Extra informatie:
Vermeulen Verhuis & Transport Houten B.V. is een bedrijf dat gevestigd is aan Arnhemse Bovenweg 58 in de plaats Driebergen-Rijsenburg. Het bedrijf is 40 jaar geleden opgericht als een besloten vennootschap. Momenteel is er 1 persoon werkzaam in het bedrijf. De officiële sector omschrijving is vervoer en opslag en de activiteiten van het bedrijf vallen onder verhuisvervoer.

06

Slotbouw zeist
Actief in Werkhoven
Jaren werkzaam: 7 jaar
1
werknemer

 Zeist
(+5km)

06

Extra informatie:
Slotbouw zeist staat ingescheven bij de KvK als eenmanszaak en is actief in de sector vervoer en opslag. Slotbouw zeist omschrijft zichzelf als verhuizingen en ontruimingen. De SBI omschrijving geeft de indeling van activiteiten weer, waar dit bedrijf zich mee bezig houdt. De omschrijving die hoort bij dit bedrijf is verhuisvervoer.

Plaatsen in de buurt

×